ceko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Arkadaslar selam gidip flim alıyorum cd ciden makinaya takıyorum ilk cd yi izliyorum ikinciyi taktıgımda ise cd okumuyor ve bir cok flim aynı sorunu veriyor cd de hic bir sey gorunmuyor cd nini benin keklemesi imkansız cunku arkadasım bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırım[signature][hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 korsan cd öööle olur genelde[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 cızıktır ondan gostermıyor orjınalını al gosterır catır catır[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Beyler cd korsan tabiki ve zaten orjinal olarak aldıgınız cdler gibi korsan :D olay korsan olması degil olay birinci cd gosteriyor ama ikinci cd gostermiyor ac dedıgınde ne dosyalar var neden mpg dosyası var Aynı cd yi vcd ye koyuyorum orada calısıyor[signature][hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bu bilgisayarının problemi değil yok illa benim bilgisayardan kaynaklanıyor diyorsan ilk bilgisayarı açtığında direk ikinci cd'yi tak bakalım çalışacak mı eğer bu şekilde çalışırsa senin cd sürücü kafayı yemiş demektir bi arkadaşta ta benzer bir problem vardı bilgisayarı her açışında cd sürücüyü sadece tek bi kere kullanabiliyordu sonra sistem kurunca düzelmişti.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar