can-i Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Durduk yere oluyor bu olay. Canıma tak etti artık. İnternetten bişiler indiriyorum tam bitecek pat bilgisayar yeniden başlıyor. Ultimada action bile yapamıyorum pat diye kapancak die. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mavi ekran vermediğine göre, sıcaklık problemi olabilir. işlemci , ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Evet galiba sıcaklıktan oluyo. Sıcaklıklar normal şu anda ama bazı zamanlar çok artıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bakarak ol o zaman sıcaklıklara, işlemcinin heatsinki falan temizle iyice, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Eyv. Dediğini yaptım ısı 10 derece falan düştü :). Baya bi zamandır temizlemiodum daha dorusu temizlediğimi hatırlamıyorum hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar