RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Arkadaşlar benim 2 tane ödevim var.Bana fikir verebilirmisiniz? 1. ödeve bir örnek yaptim.Burada harf degisebilir fakat harf büyüklükleri esit veya yakin olamamli ve font ayni olmali.bunun gibi bana 12 tane lazim...bu çalişma 20x20 beyaz kartona yapilacak... 2. ise biraz daha karmaşik...Şöyle ki! elimizde 17x17 siyah karton kare var bunu öyle bir kesmeliyim ki negatif space lerden bir nesne veya sahne olmali...ama kesilen karenin her parçasi kullanilacak ve çalişma 30x30 beyaz kare ye yapiştirilacak...(17x17 kare 30x30 kareye yayilacak)...bundan da bana 6 tane gerekli...bana yardimci olursaniz gerçekten inanilmaz bir iyilik yapmiş olacaksiniz....[Bu mesaj RipeFlash tarafından 15 January 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ... [Bu mesaj RipeFlash tarafından 15 January 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ne yapmışsınki resim çıkmıyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bence ödevini kendin yap... yani yardım istesen neyse de direk yapın demek olmamış ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 dogru diyorusun ama bu aralar sadece bunlar yok...sonuçta buraya yazip cevabi beklemiyorum...yardim istiyorum degisik fikirer olursa ne akala.çünkü bunları pc de falan yapilmayacam ben oturup teknik çizim yapacagim...(sizden sadece fikir istiyorum arkadaslar...) [Bu mesaj RipeFlash tarafından 15 January 2004 05:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ilki hakkında fikir veremeyeceğim çünkü harfler ve beyaz fon zaten pek bir olanak tanımıyor sadece seçeceğin fontun sade olmasını tavsiye edebilirim ama ikincisi için [hatta ilkine de belki yardımı dokunur] Basic Design, Technical Drawing and Lettering ve Typographic Design and Theories başlıkları ile herhangi bi arama motorunda arama yaparsan sana yardımı dokunabilecek, fikir verebilecek siteler bulabilirsin. kolay gelsin[signature][hline]smthng about sx&drt
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 birkaç directory linki vereyim türkçe; World: Türkçe: Bilgisayar: Yazılım: Grafik typografi dizini ingilizce birçok tutorialı burda bulabilirsin tekrar kolay gelsin[signature][hline]smthng about sx&drt
Öne çıkan mesajlar