Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 "Cin Ruhi" said: arkadaşlar girdiğim bi çaylak entry'nin başlığını nasıl değiştirebilirim? sıramı kaybetmek istemiyorum. 10'dan fazla entry girmeme izin vermiyor ki yenisini girip eskini siliyim..? Kendim sordum kendim öğrendim; çaylak entrylerinizi silince çaylak sıranız kaybolmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 "Cin Ruhi" said: coblck said: kim hortlattıysa saolsun an itibariyle ben de yazarım asdjaskdq yazar oldunuz diye email gelmiyor mu? geliyor, tam hatırlamıyorum ama üstünsünüz falan gibisinden bir kısa yazı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yazar olunca mail atmaz ekşi ya ben hiç duymadım. ben yazar olduğumda her gün yaptığım sıradan kontrolü yapıyodum. bi baktım yazar olmuşum :) bu 2007 deki alımlardı. bi ömür boyu beklemiştim heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cuppa kim yaw, buradan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cuppa buradan ismi melike eski trix g3nk hatta gökçe fln biliyodur bu arada spadinanın isim neydi ya birand mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Yeni kondüktörler sayesinde acayip hızlanmış durumda çaylak alımları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 An itibariyle 77519 kişi sıradadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar