Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 "Cin Ruhi" said: arkadaşlar girdiğim bi çaylak entry'nin başlığını nasıl değiştirebilirim? sıramı kaybetmek istemiyorum. 10'dan fazla entry girmeme izin vermiyor ki yenisini girip eskini siliyim..? Kendim sordum kendim öğrendim; çaylak entrylerinizi silince çaylak sıranız kaybolmuyor..
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 "Cin Ruhi" said: coblck said: kim hortlattıysa saolsun an itibariyle ben de yazarım asdjaskdq yazar oldunuz diye email gelmiyor mu? geliyor, tam hatırlamıyorum ama üstünsünüz falan gibisinden bir kısa yazı vardı.
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yazar olunca mail atmaz ekşi ya ben hiç duymadım. ben yazar olduğumda her gün yaptığım sıradan kontrolü yapıyodum. bi baktım yazar olmuşum :) bu 2007 deki alımlardı. bi ömür boyu beklemiştim heralde :D
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cuppa buradan ismi melike eski trix g3nk hatta gökçe fln biliyodur bu arada spadinanın isim neydi ya birand mı
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Yeni kondüktörler sayesinde acayip hızlanmış durumda çaylak alımları..
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 An itibariyle 77519 kişi sıradadır.
Öne çıkan mesajlar