Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yeni başlayan bir oyuncunun hangi standalone paketi almasını tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Platinium edition alarak başlayabilirsin. İçinde hem ilk paket hem de 1-2 ay önce çıkan son expansion pakedi var. http://www.guildwars.com/products/platinum/default.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Evet ama son çıkan paket end game içerikli değilmi? Ben mart ayına kadar oynamak için alıyorum. Sonrasında age of conan oynamayı düşünüyorum. Sanırım pve content olarak en iyisi nightfall. Onu alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Pve için alıyorsan da platinium edition tavsiye ederim. En sağlam senaryo bana göre ilk paketteydi zaten. Son çıkan expansion'un senaryosu da çok güzel ve pve açısından zengin bir paket. Ayrıca ilk pakedin geçtiği haritada yani tyria'da geçiyor onun senaryosu da. Nightfall ve faction'ın haritaları daha farklı ve senaryoları da daha zayıf bana göre, çok tavsiye etmem açıkçası birkaç aylığına oynayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar