Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bugün Bugün sıcaklığınla yattım. Sen sandım, sarıldım. Uçup gitti. Üşüdüm. Bugün canım yandı. Aldırmadım. Koştum.Yoktun. Sende gittin sesinde. Kayboldum. Bugün aklımı kaybettim. Akldımda sen vardın. Seni kaybettim. Güçsüz düştüm, yoruldum. Durunca unutuldum. Bugün kalbim durdu ve öldüm. Cesedime baktım ve acıdım. Yorgun ve yalnızdı. Ben değildim.. Sende olamazdın.Olmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Güzel yazmışsın da bugün nedense noktalama işaretlerine kafayı taktım.Noktaları her mısranın sonuna koymuşsun,her mısrayı birbirinden bağımsız kılmışsın,anlam bütünlüğünü kaybetmiş ama güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aslinda bir bakima her cumlenin bitmesini istedim.Kopsun, her kelime farkli bisey ifade etsin diye. Ama dikkat edince goze batiyor haklisin :). Yorum icin tesekkurler ayrica. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 İmlan gerçekten kötü bu şiirde, kabul etmişsin zaten. :) Onun dışında biraz fazlaca basit olmuş gibi geldi bana, bir de şiir gibi sanatın en ince işlenmesi gereken bir dalında "cesedine baktım" gibi ifadeler pek yakışık almamış bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hehehe gercekten "ceset" biraz sert kacmis.. ama ceset iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar