Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friends OST kasış soru! Bilen bir insan lütfen:(

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Soru harbiden kasış oldukça. Eğer dizilerde bi köşede 30sn çalan müzikleri çıkarabiliosanız allah allah yani.

Neyse;

Friends 10.sezon 17-18 birlikte. Yani Sezon ve dizi finali. 1017-1018in başından başlayıp Ross ile Rachel öpüşürken devam eden ve en son bu ikisinin yataktan çıkışı ile biten müziği arıyorum. Müzik korkunç güzel ama ne olduğunu bulamadım bir türlü! Çıldıracam. 1016nın sonunda Ross ile Rachel öpüşürken çalan müzik farklı, dolayısıyla spesifik olarak o bölüm gerekli.

Hadin koçlar nolursunuz, aramadığım yer kalmadı. Friends OSTyi indiriyorum şimdi ama ondan da pek umutlu değilim
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok bu ikisi de değil. Yani bunları biliyorm ki zaten bunların dizide nerde çaldıklarını da biliyorum:D(sayko?)

Benim dediğim, dizinin daha taaa en başında, daha intro şarkısı falan girmeden gösterilen bölümde. Internette biraz bakındım da doğru düzgün bi link bulamadım. Hatta friendle ilgili tributelar dışında bi link bulamadım. Kendim mikrofondan kaydedeyim diyorum şimdi. Birazdan ya link ya da özel msg olarak döniciim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam mikrofondan kaydettim, yalnız webcam mikrofonu olduğu için çok çakma oldu:D Sesi birazcık açman lazım gelecek. Bide 30-40snlerden sonra daha anlaşılır hale geliyor.

Tüm dileklerim sizlerle, hadi bulalım şunu:)

http://www.uploadhut.com/id76181/test2.wma

Buradan indirebilirsiniz. Dosya wma ama merak etmeyin 649kb lik bişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...