paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yol kenarında oturuyorum Sürücü lastik değiştiriyor Hoşnut değilim geldiğim yerden Gittiğim yere de bayılmıyorum. Neden öyleyse bu sabırsızlık Beklerken lastiğin değişmesini? Brecht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de bir tane yazmak istedim hehe. Sone No: 19 Bir şeyi istemiyorum yalnız: Benden kaçmanı Dinlemek istiyorum seni, sadece yakınsan bile Sağır da olsan çünkü, söylediklerin gerekirdi bana Ve dilsiz olsan gördüklerin Ve kör bile olsaydın, yine de görmek isterdim seni Bekçim gibi yanımsıra gelirdin: Yarısına bile gelmedik daha upuzun yolun Nasıl bir karanlık içindeyiz hala düşün! Diyemezsin 'Yaralıyım beni bırak' 'Herhangi bir yerde' diyemezsin, varolan yalnızca 'burası' Görev bitmez, devredilir ancak Bilirsin: Özgür değildir, gereksinilen kimse Benimse gereksinimim var sana, şöyle ya da böyle Ben diyorum ve diyebilirim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar