Lanex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Jaedenar serverında LvL 70 Undead Rog characterimi para ihtiyacı dolayısıyla satmak istiyorum.Full herseyi veriorum WoW-Tbc gizli soru sifre. en son pvp yapıodum 1 ay once frozen yaptım hesabı. 444 res 30 crit chance fln 1250 atck power, heroic keyler fln var işte rep durumuna fln armoryden bakarsanız .Epic Fly Mount+Bonus mount olarak Swift Hawk Strider[BE mountu] :P runecloth abanmıstım tbc geldiinde eet :D Armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=Anexi vllha fiat belirlemedim su sıralar acaip para ihtiyacı olustugu icin satmak zorundayım ii biseyler soleyen olursa her iki tarafa uygun konusurz anlasırız hallederiz pm atabilirsiniz her türlü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Trink 150Ytl verenle anlasalım.Kacmaz bu kacarsada dursun acc napalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 100 YTL oldu cok acil para lazım.buda son up olsun 100 den asaı vermem ztn msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 msn'e de ekledim pm de attım konusalım kesin alacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar