Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Var mı takılan, oyunu edinen? Blizzard ın efsane kadrosu Blizzard-North un ayrılıp Flagship kurmasının ardından ilk çıkan oyunları. Dediğim gibi mmo class ına girmese bile oyun dinamiği online oynanmasını nerdeyse zorunlu kılıyor, beta sında oynadım yaklaşık 3 hafta beğendim şahsen.Alacam bu hafta sanırım oyunu. Not: Oyun release edildi bugunlerde.Guild wars a benzer bir yapısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 15000 kişi aynı anda oynasa da fazla MMO özellikleri yok... Auction House yok mesela... Ne bileyim chat ekranına bakan yok, arabirimi kötü ayrıca... Party, Raid yok denecek kadar az... vs. Ben aldım oynuyorum güzel, ama ileride daha da güzel olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?35,1074309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar