sawyer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yaklaşık 1 buçuk hafta önce Samsung HD400LJ 400 GB SATA II HDD aldım ve bilgisayarı kapatırken 6-7 saniye kadar sanki disk yüzeyi çiziliyormuş gibi ses geldiğini fark ettim (Reset'te yapmıyor sadece tamamen kapatmada..) bu 1 buçuk haftalık süreçte aldığım yere gittim vs.. vs.. bir takım olaylar yaşandı.. Bence bu ses normal değil (çünkü biliyoruzki HDD üreticilerinin kalite anlayışlarından biride sessiz üründür) başına böyle birşey gelmiş olan var mı ? Sizce bu ses normal mi ? ( Kafa yerine oturma sesi demeyin çünkü değil :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bozuk o hdd, bozuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 değil. aynısı bende var. sadece çalışırken gürültüsü var hafiften. başka tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İşletim sistemini falan bu HDD'ye kurup sürekli olarak kullanmaya başladım ve kopyalama işlemi sırasında bilgisayarı kilitliyor.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Aldığın yere geri götür değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar