McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Kağıtları hazırlamak için bolca vakit oluo nöbetçilikte..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Apache, 13 January 2004 19:28 tarihinde demiş ki: nobetcısın tabı gosterıceksın asıl benım garıpsedıgım senın ımzandakı 'Fenerbahce Cumhurıyetı' hedesı Onur herkesin hede hödö demesi bana normal geliyorda. Senin şu hede hödö demene bitiyorum nedense :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: HellHound, 13 January 2004 19:58 tarihinde demiş ki: yok lan simdi hatirladim bi ara orta 3'de de nobetcilik geyigimiz vardi... magic oynardik heuhe işte bomba işte doggy! Zaten okul başka ne içindir?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bizim okulda göya nöbetçi diye birşey var. tahtayı silmekten başka birşeye yaramıyo. okulun ilk günü nöbetçi listesi çıkarılır ama hiçbir zaman uyulmaz. Nasılsa hoca "biri tahtayı silsin" dediğinde biri tahtayı siler.[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: karpuz, 14 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: bizim okulda göya nöbetçi diye birşey var. tahtayı silmekten başka birşeye yaramıyo. okulun ilk günü nöbetçi listesi çıkarılır ama hiçbir zaman uyulmaz. Nasılsa hoca "biri tahtayı silsin" dediğinde biri tahtayı siler. ahaha aynen öyle olmuştu bizde herkezde yalakalık için koşardı silgiyi almak için :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar