BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Wenger,tutmak istediği oyuncuyu tutar gibi geliyor bana,Arsenal Emirates stadıyla da finans olarak en sağlam kulüp olacak gibi..Vieira nasıl 10 sene falan oynadıysa,Fabregas da aynı primi yapar diye düşünüorum çünkü şu an en piyasadaki en değerli pozisyonda ki en değerli oyuncu bence =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vieira'yı tutamadı, henry'yi tutamadı, pires'i tutamadı ya da tutmadı. fabregas'ın bunlardan ustun bir yanı yok. sozlesmesi bittiğinde konusulur hersey. oyuncu diger takımlardan gelen teklifleri degerlendirir vs. senin arsenal'de en uzun sure kalacak olan oyuncuyu tahmin etmen su an gercekten zor. cunku wenger yepyeni bir arsenal olusturma cabası içerisinde. kadro cok değişti. ven persie ve fabregas su anda takımla en fazla ozdeslesenler. adebayor'da uzun sure kalacak gibi bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Toggie'cim isimlerini zikrettiğin Fransız oyuncular 10 seneye yakın bu kulüpte kaldı ki,benim için yeterli bir sene zaten 30 küsür yaşıma gelirim Fabregas gidince,veririm hanıma toz bezi yapar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben de diyorum ki reyes adam değil miydi de kalmadı? uzun sure kalmasının ne onemi var ki önemli olan oyuncuyu sevip sevmemen. amaan neyse, sen yazdır fabregas cok istiyosun madem. bir kumar oynayacaksın şansın tutarsa 10 sene gezersin formanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 reyes adam deildi o kadar. van persie de o kadar adam deil. reyes real madrid e gidecem beeen orada oynamak istiyorum diye ağladı, gönderdiler. pires yaşlıydı, gönderdiler. vieria yaşlandı, gönderdiler. henry ye gelince, henry başkanla anlaşamadığı için gitti. henry nin bir röportajında şöyle dediğini hatırlıyorum, "kulüp benim beklentilerimi karşılamıyor. bütçe sebebiyle hedeflerini büyütemiyor. daha büyük hedeflere oynayacağım bir kulüp seçtim." yani wenger in suçu yok burada.. lakin bu arsenal, kadro olarak olmasa da oyun olarak yapı olarak çok daha iyi bence barcelonadan. arsene wenger burada olduğu sürece çok vieria lar, fabregaslar, henry ler yetişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar