-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben yine duzelttim 6 kırık vardı 2 kırık oldu tarih bioloji babam 6 kırık oldugunu bilmiodu babama dedim baba 1 - 2 kırık gelicek dedim ne diyosun sen fln dedi deli olcam ya cok kolay sanki pfff ben 6 kırıktan biyerlerimi yırtmısım zaten saglık edebiyatta 1 gelebilir off [Bu mesaj -NaMeLeSs- tarafından 14 January 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 fani şeyler bunlar boşverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 direk sıçış ya karne de bütün ana dersler 2 ve ya 1 bi beden ve ing bide din 3 üstü olcak galiba sistem kökten değişssin ya allahaskına bi gidip meb in sayfasndan yönetmelikleri okuyun, kılık kıyafet yonetmeliğinin sonunda bu yonetmelik 72-73 senesinden itibaren gecerlidir gibi bi ibare var 30 senelik yonetmelik olur mu yaaa[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gecmıs olsun cok ıyı anlayabılıyorum hatta anlama deıgl bızzat hıssedıyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Arthur_HellsFire, 14 January 2004 17:53 tarihinde demiş ki: Yinede Sizin Elektroteknik Temel Elektronik Dersleriniz Yok Ben Teknik Lisede okuyom beni düşünsenize 14 tane ders var ama yinede hiç zayıf yok 2 de yok bi kaç tane 3 olucak gerisi 4 - 5 ama yinede sınavlardan bıktım yarın 5 değişik ders var 4 tanesinden sınav olucam. Allah Sabır Versin Sen sen sen varya sen ne olur bi anadolu lisesi sınavlarına gir aynı nsenin bi bi çok yakın arkadaşım var teknik liseye giden bilg bolümünde nası küfredesim geliyor adam matematikten 5 alıyor ve benim sınavımda çıkan 1 soruyu bile çözemiyor. Adam fizikten 4 alıyor ama benim sınavımda çıkan soruların 2 sini ancak çözüyor. Varya VARYA VARYA ne diyim daga geçen gün tüm ankarada sınav yapıldı o sınavda bile ayırmışlardı Anadolu ve fen liseleri için ayrı- dil liseleri için ayrı - teknik liseler için ayrı normal liseler için ayrıydı ben anadolu sınavından çıktığımda dünyam afallamış üstümden kamyon geçmiş gibi bilimum 20 boşla dünyaya bakarken karın altında evime vardığımda anadolu teknik lisesine giden arkadaşımın bana gelipte ne kolay sınavdı dimi ya nerdeyse hepsinden 20 + net çıkarcam dediğinde yaşadığım dumur ve benim test kitabımı ona verdiğimde onun yaşadığı dumuru unutamayacağım Not: Ege haklısın +1 inanıyorum sende bana katılıyorsundur ayrıca[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bızımkı bıde anadolu teknık lısesı 2 kat daha koyuyor[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ya benim sorunum karneyle değilde son bir buçuk aydır össye adam gibi çalışamadım (bunun buçuk kısmı sınavlardan) ve kendimi iyi hissetmiyorum umarım sınavlar bitince kendimi toparlayabilirim kaldığım yerden devam ederim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 tahmini karnem şöyle olcak: merak edeniniz olur mu bilmiyorum ama herkes kaç tane neyden var söylüyo ben de söyleyeyim Tarih 4 edebiyat 4 Fizik 4 (ulan yaa...) Biyoloji 4 ya da 5 Geometri Çok ufak bir ihtimalle 4 (büyük ihtimalle 5) devamı da 5 gelcek... memnun değilim... neden? fizik 4 çok düşük, biyoloji 4 gelirse o da düşük... e tarih 4 hay sıçayım ben senin hazırladığın sınava.... edebiyatı da beceremiyorum hoca...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o karne degıl sacma bısey karne dedıgınde bır olur[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 karpuz artık eskisi gibi okul ortalamasının altında kalınca - puan almadığını biliyorsun değilmi sadece bildirmek istedim ve eğer anadolu lisesindeysen 5.0 ortalamaya 80 4.0 a + 70 puan alıcağınıda biliyorsun dimi deyip konuyu kapatıyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ha apache benimde 1 yok ama 5 de yok :=) hatta galiba 1 tane de 4 olcak oda beden :) hehe[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eheh hakkaten yaw karpuz :P nerde okuyosun sen karpuzcum anadolu dersen dalarım şerefsizim :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 neyse benım 3,4 tane 5 var ehe catlayın aslında cok kotu degıl ama ıste kotu mu kotu mu ıyıde olabılır[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya harbi ha cok kotuymu$ gibi ayy 95 aldim annem odami kiraya vericek $imdi hassss diosunuzdur abi siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ne diyosun sözlük lazım crmnz kim diyo onu[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 farkmaz kardeşim... ben boğaziçi bilgisayar mühendisliğini hedefleyen biri olarak zaten 5.0 olması gereken ortalamamdan taviz verip lise 1 de 4.66 ya düşürmüşüm... daha fazla düşüremem... O kadar! (:P)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 nası kiraya verıyor bıraz daha reel turkce[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya bu kadar saçma bi sistem olamaz ya şimdi en basitinden teknik liselere bakalım bunların yetiştirdiği adamlar TEKNİSYENdir, yani mezun olunca direk çalışabilir kasmak isterse uni okur bilgisiyar/elektrik elektronik/vs MUHENDİSİ olur. ama bizim ülkemizde bu iş nasıl yürür? teknik liselerde verilen temele sahip olmayan öğrenci kasar gecesini gündüzüne katar uni kazanır, güç bela mezun olur işsizlik nedeniyle gider teknisyen olur ki, benim bildiğim kadarıyla işin teknik yani fiziksel hali unilerde verilmiyor, sonra bu adam gider teknisyenliği de işe girdikten sonra öğrenir[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bu egıtım sıstemı kokten degısmelı boyle bır yere gıdılmez/devam edılmez[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sanırım tarihdsen kaldım... sanırım sosyolojidebn kaldım... sanırım muhasedbeden de kalcam.. .ve işletme ve iktisat ve matematik... evet sanırm bu sene okul bitmeyecek...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hayır fizban aklımda nedense dl deki fizban geldi birden tass la fizbanın konuşmaları geldi birden gözüme[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o zaman bayhandan bi seninle olmak varya çalmaya baslayalım[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Liseler için 16 ders kapasiteli bi kredi not ortalaması filan hesaplayan prog yazdım Ahanda Şurda belki işimize yarar :) Not Hesap Virüs filan yok şüpheniz olmasın[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 en fazla iki tane 1 olur karnemde bu dönem nedeninide tüm aile bilio... Evde bütün gün duygusal şarkı dinle + şiir yaz anlıolar sonunda[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Aşk Adamı Bozar Maskara Eder Her durumda aşk acı verir o yüzden sap takılmak en iyisidir Sapız Sap Kalıcaaaaz[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar