Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAtılık Ucuz LvL 40 Druid World Of Warcraft TBC'li

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt 5 ay önce acilmisti.
arkadasim ben oyunu bırakıyorum sana başka acc. vereyim bırak ugrasma dedi ve icerisinde 2 tane 70 olan karakteri verince bu acc. birakmistim ve satmayada ugrasmiyordum fakat artık duruyor kenarda satayim dedim fiyat konusu da cok yüksek deil ve arkadaslar 15-20 milyona alirim gibi msjlar atmayin yani hic bir şekilde ne satana saygınız var nede satılan mala tmm hic birine sayginiz yoksa kendinize saygınız olsun
Mesaj tarihi:
o ne demek öyle topic aciorsun aylarca yazmiorsun ? ilgi gösteren olmamisti ee ne yapayim uplaya uplaya bir hal olmustum. o yüzden yazmayi birakmistim.
paticigin bu 1000 msj 2000 msj atma olayini kaldirmasi lazim insanlar bunu arttırmak icin her foruma sacma sapan seyler yaziorlar
Mesaj tarihi:
adminlere sikayet etmekdense benim kullandıgım kelimlerle dogru düzgün msj atarsin die düsündüm kimseye sikayet etmeye de ihtiyacim yok sonucta buraya 15+ takiliyordur die düsünüyorum kendi benligin kendi karakterin vardir sanirim
Mesaj tarihi:
uzlasmaci olman gerekiyor diyorsun ama edilen lafalara bka ondan sonra konus birisi gelip de senin maline 10 milyon vereyim yada kıl kıl laflar ederse kusura bakmada burada birşeyler yazmadan oturamam
Mesaj tarihi:
arkadaşlar acc. buradan satmayı iptal ediorum bu kadar sacma sapan laflar ile karşılaşmadım hic bir forumda ö.m atmiş birisi yazı yazmayı filan kes belki arkadaşa alırız acc. die bu nasıl bir küstahlıktır. sıfır icerisinde karakter olmayan acc bile su anda 70-80 dnr fiyatı biz 50 ytl dioruz küstahca yok 10 verelim yok 20 verelim yazık ya yıllardır patiye takilirim bu kadar kötü duruma düştügüne üzüldüm. satıcıya ve mala saygı hic kalmamiş

tekrar bilgilerinize acc. satmıyorum...
  • Yeni Oluştur...