evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Foto albümde bi gitar gazı olmuş sanırsam, bulduğumuz ilginç müzik aletlerini buraya şeetsek te adminlerden dayak yemesek diyorum :D örneklerle açayım hemen konuyu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Blue Oyster Cult grubunun logosu: Eric Bloom'un gitarı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sniper güzelmiş :P kıç şeklinde bi tane vardı bulamadım bunu buldum goguldan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ZZ Top seti çirkinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bende çok güzel bikaç tane var,bugun akşama doğru yükliim bari eğleniriz biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mithr said: sniper güzelmiş :P kıç şeklinde bi tane vardı bulamadım bunu buldum goguldan :P maykıl ceksın için özel üretim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benimki seninkine basar bence elderon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 eski van halen basçısı michael antony nin gitarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Queensryche fanları için; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dev said: benimki seninkine basar bence elderon Bu hepsine basar bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oha gitarlara gel. bende olcak bunlardan biri, kullanmam valla.hem kullanmayı bilmiyom hem de kıyamam dursun evde bi camekan içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Van Halen Fanları için o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gene simmons (kiss ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 3. ve 4. resimlerdeki perdesiz basslar pek hoşmuş. :) Nile'dan Karl Sanders'ın custom KXK gitarı, adam kaptırmış mısır mitolojisine belli, renk tonundan ve mızrakbaşı headstocktan belli. Çok bir olayı yok aslında ama, hoş yani. Bu da iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Korax ın koyduğu fotolardan tüfek şeklindeki sonuncudan önceki bol miktarda teli olan 6 tane bas gitar, Jean Baudin diye bir manyağa ait. youtube da "11 string bass mario theme" şeklinde aratırsanız, o fotoğrafta elindeki gitarla kısa bir videosu var izleyebilirsiniz kendisini. baya başarılı bi amca bas gitar konusunda, bide abuk subuk şeyler çalmayı çok seviyo niyeyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 madboy o gitarın perdeleri de çökük galiba malmsteen in fenderi gibi.çok merak ediyorum o tarz perdeleri olan bi gitarı çalmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Scallop. Başta tuhaf geliyor ama biraz alışınca çok rahat. Custom gitar için para biriktiriyorum, 12. perdeden sonrasını hafif scallop lu yaptıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 proggorp said: madboy o gitarın perdeleri de çökük galiba malmsteen in fenderi gibi.çok merak ediyorum o tarz perdeleri olan bi gitarı çalmayı. scalloped perde olayı şudur: perdeleri içbükey şekilde yapıyolar, böylece notayı vermek için tele hafifçe bastırman yetiyo. bend yaparken de (burdan sonrası örnektir sadece) normalde 1 nota kaydırıyosan mesela teli yukarı çekerek, scalloped perdelerde bend yaparken abandığın için 1,5 nota falan yukarı çekilmiş oluyo nota, böylece daha tiz bend yapıyosun. scalloped perdeye normale basar gibi sert tuşeyle basarsan da, o içbükeylik yüzünden notayı diyez e alır, yarım ton inceden çalıyomuşsun gibi olur o kadar. alışana kadar gitarı bemolden akort edip çalmak en güzeli sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar