Ryan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eğer hacettepede okuyan biri varsa ordaki müzik ortamını anlatabilirmi demek istediğim orda millet ne dinler grup kurabilirmisin nasıl adamlardır falan ha bide ekstradan amerikan külütürü ve edebiyatı bölümü hakkında bilgi verirseniz süper olur[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 baya alterno bi ortam iyi yani ama tabi beytepe tarafı ;)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben okumuyorum da okuyan arkadaş var ordan biliyorum ;)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hacettepe de her yol var en iyi mayfest te anlarsın karizma karizma rocker kasan tipleri t.pop konserlerinde zıp zıp zıplarken görünce ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 en iyisi her kosulda eglenmek may festlerde. benim istedigim calsin diye beklersen kasinti kasinti oturursun gercekten.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar