Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 geçenlerde code sayesinde accountu tekrar açıp evi refresh için girdim 1-2 gün içinde sanırım evler gidicek cogu greatly worn şu anda ve ATB evide buna dahil o ev bi çok kez owner degiştirdiginden benim co-ownerlık çoktan gitmiş o yüzden eşyaları kurtaramıyorum :( içinde baya eşya vardı bi kaç zibidinin gelipte o eşyaları almasına gönlüm elvermiyo o ev kimin accountuna kayıtlıysa halletsin bi an önce yazık[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kisaca char adi GOTUM KOCAMAN olan hanginiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 gidiyo Eth horse yazik ![signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ethy neyse :) o evin içindeki sandıklar silah ve armor doluydu[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 sandik gormedigim icin bilemicem de Eth ben o heriflere kaptirmam lol[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hehe diyorum karakter ismi yabancı değil. anasonla görüştüm, onun accountlarından birindeymiş. halledicekmiş. [Bu mesaj Zed tarafından 13 January 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evet itraf ediyorum Gotum Kocaman benim !! eheh tamam halledicem ama ev tutacak biri lazim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benim ev bomboş istedigin zaman eşyaları taşırız[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 birseydegil ewt iki tane zaten orda aktif ev var.... ama galiba belli bir sureden sonra.... refresh edemiyosun evini ona gore[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 önemli degil o olmadı anason bana verir evi refresh olduktan sonra ben tekrar ona veririm o evi[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 abi onemli bisey kurtarmak icin gerekiyorsa acc i acayim ama ugrasicak vaktim yok pek. size kalanlari istediginiz gibi kullanabilirsiniz simdilik, ben geri gelince odesiriz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 valla dark benim için içindeki eşyaların yok olması sorun degilde ibiş ibiş heriflerin o eşyaları alması sorun bugün devilla takıldık biraz oralarda 2 kişi bekliyo tipler aşırı gıcık etti beni mal herif daha evin idoctan önce yıkılmadıgını bilmiyor gelmiş orda bu ev yıkılıcak birazdan diyo eh böyle nooblara loot vermek beni rahatsız ediyo :) yoksa bütün eşyalar bi anda silinse razıyım ona eheh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sahip çıkın evlerinize be :) gavur komsu istemem,aşiretimiz var negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar