Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Duyuru]Bilişim Tek. Organizasyonu [sabancı,batı koleji,microsoft]

metboy

Öne çıkan mesajlar

lise ve ilköğretimli arkadaşlar için web design - yazılım - web porgramlaması gibi dallarda sabancı üni-batı koleji ve microsoft un milli eğitim bakanlığıyla birlikte başlattığı çok güzel bi yarışma var. site : http://www.bitek-o.org
ödülleri de gayet güzel :)

bu sitede yarışmaya yazılım dalında katılcak olan liseli arkadaşlar varsa, takım oluşturmak isteniyorsa veya bi şekilde birbirimize yardım etmek için burdan da fikir alışverişi yapalım.[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle geçen senelerde buna katılanlar varsa lütfen mesaj atsın :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Sosyal ağlarda paylaş

ben katılıom yardımcı olun valla :)

ar-ge nin tam olarak amacı ne. 2. olmuşun biraz bilgilendir bizi :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

günümüz teknolojilerini kullanarak(ya da biraz geliştirerek) gelecekte işe yarayabilecek fikirler üretmek asıl amaç. önemli olan senin projenin dünyanın hiçbir yerinde olmaması. yoksa o kadar anlatıyorsun ediyorsun jüri "ee böyle bişi zaten var?" diyor kalıyorsun :)

o yüzden orjinallik ön planda, gerisi kolay.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...