metboy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 lise ve ilköğretimli arkadaşlar için web design - yazılım - web porgramlaması gibi dallarda sabancı üni-batı koleji ve microsoft un milli eğitim bakanlığıyla birlikte başlattığı çok güzel bi yarışma var. site : http://www.bitek-o.org ödülleri de gayet güzel :) bu sitede yarışmaya yazılım dalında katılcak olan liseli arkadaşlar varsa, takım oluşturmak isteniyorsa veya bi şekilde birbirimize yardım etmek için burdan da fikir alışverişi yapalım.[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
metboy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 özellikle geçen senelerde buna katılanlar varsa lütfen mesaj atsın :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 üniversite olmuyo mu? böhöhühüh[signature][hline]its supersonic
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ben 2 senedir katılıyorum ama ar-ge de. türkiye 2. liği var geçen sene. gruplar en fazla 3 kişiden oluşuyor bu arada haberiniz olsun :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
fab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 buradan genç arkadaşlar katılacak olursa bilen herkes yardımcı olur.[signature][hline]mesela beş
metboy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben katılıom yardımcı olun valla :) ar-ge nin tam olarak amacı ne. 2. olmuşun biraz bilgilendir bizi :)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 günümüz teknolojilerini kullanarak(ya da biraz geliştirerek) gelecekte işe yarayabilecek fikirler üretmek asıl amaç. önemli olan senin projenin dünyanın hiçbir yerinde olmaması. yoksa o kadar anlatıyorsun ediyorsun jüri "ee böyle bişi zaten var?" diyor kalıyorsun :) o yüzden orjinallik ön planda, gerisi kolay.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 çok güzel bi yarışma ama keşke adam gibi bilgisayar&yazılım dersi görseydik okulda da bişeler öğrenip katılsaydık..[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eğer fikriniz varsa, yazılım konusunda bilgisi olan her pati yardımcı olacaktır. bu vesileyle bilgi paylaşımında bulunmuş, hepimiz birşeyler öğrenmiş oluruz.. ne de olsa bilgi paylaşıldıkça artar..[signature][hline]its supersonic
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yani yazılım bilgisi olmayanlar fikir wersinler, yazılım bilgisi olanlar da projeyi hazırlayıp tekrar yazılım bilgisi olmayanlara wersinler, onlar da yarışmaya girsin öle mi? :] bana uyar :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar