kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selamlar, Bir zamandır duruyor elimde ancak artık oynamıyorum, Hellgate aldım onu oynuyorum vs. CD-Key olarak yollayabilirim... $20 (veya 26 ytl) TFT + ROC tabii ki battle.net'e bağlanabilirsiniz vs... NOT: TR'de nerdeyse hiçbir yerde TFT expansion'ı satılmıyor, kalmamış... normal expansion 20 ytl + 20 ytl de oyunun kendisi = 40 YTL + yol veya kargo neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 14 milyon değil mi d&r da öyle hatırlıyorum notu şimdi okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 her yerde tanesi 20 ytl + kargo ki sanırım heryerde biri var biri yok yani 20 ytl + kargo 20 ytl + kargo = 40 ytl + 2 kargo http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar