Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 arkaaşlar geçenlerde bu filmi bi tanıdıın evinde seredioduk yaklaşık 3 saat fln bizim arkaaaş birden böle bunalıma girdi ve son 9 dakkayı seretirmedeen kaldırdı bizi.. en sonda bi eleman helene tecavüz ediodu ya ondan sonna noldu bilen varmı.. allaşkına bi bilen varsa fln sölerseniz.ç.içime işledi sonunu merak ediorum :([signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 euhe oyle miydi ya nasil oyle diil biliyorum ben yani filmi bilmiyorum da mitolojide oyle olmaması lazım hatırladıgım kadarı ile kassandra ya tecavüz ediolardı hatta neredeyse bütün truva kadınlaınlarına ama helene e kimse el süremez ki menelaus yasadıgı sürece[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bırak sen mitolojiyi.. filmde en son olaraktan heleni şeediolar. ama son 8 dakkasını seeredemedim yawwwwwwwww..[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 oyle arkadsamı olurmus[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar