Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Kafam girsin böyle olaya ya! java ne çalıştırmak istesem şu salak hatayı Java Virtual Machine alıyorum download edicek yer yok birisi bi link vermişti onu indirdim o programmış genede olmadı! ve win 98 olmasıda bi garip xpde olurmuş bu AYLARDIR JAVA AÇAN BİLGİSAYAR ŞİMDİMİ ÇIKARIRKİ BUNU! // Edit ; daha sakin.. / sharky [signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi [Bu mesaj sharky tarafından 12 January 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 reborn için chat scripi arıyordum bişiler buldum tam denicem hoooop error nasıl kızmiyimki![signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 java.sun.com'da 10 mb'lık bir paket var. onu indirip kuruyoruz bilgisayara hiçbir kafamızı sokmuyoruz. neme lazım çarpar fln :P[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 olmuyo:([signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Abi benim makinada Java SDK kurulu olduğu için hiç sorun yaşamadım XP de. Ama daha önce de anlattığım şekilde çözmüştüm bu sorunu. Sistemin uzun süredir duruyorsa, format atılmadıysa ondanda kaynaklanıyor olabilir. PhpTriad da benzer sorunlar yaşadım mesela. Adam akıllı çalışırken birden çalışmaması gibi.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Browser indiriom opera bakalım nolacak[signature][hline]irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! Detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 browserla olacak iş değil gibi geliyor bana ama 98 var sa java zaten var 98'de http://wwws.sun.com/software/download/bu adresten java web startı ısdk'ları falan indir bi dene derdine çare olacaktır.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 i.e. 6.0 da sorun çıkarmasın diye bir ton ekleme yapmışlardı diye biliyorum..bi de opera dene bakalım..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Bu sayfa sana yardimci olur. Opera`da iyidir. win98`de java destegi var diye biliyorum. Bence farkli bir sorunun olabilir. Neyse adres asagida denersin. http://java.com/en/download/help/win_manual.jsp[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 xp'de var bu problem'de 98'de kendinden java geldigini hatirliyorum?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 valla sun indirdim vm yi iptal ettim oldu:D bakalım siz imzamdaki linkteki javayı açabilicekmisiniz[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 java sdk falan indirme bu dosyayı indir yetiyo: http://download.bagkur.gov.tr/KODS/msjavx86Xp.exe[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar