Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Java

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Kafam girsin böyle olaya ya! java ne çalıştırmak istesem şu salak hatayı
Java Virtual Machine
alıyorum download edicek yer yok birisi bi link vermişti onu indirdim o programmış genede olmadı! ve win 98 olmasıda bi garip xpde olurmuş bu AYLARDIR JAVA AÇAN BİLGİSAYAR ŞİMDİMİ ÇIKARIRKİ BUNU!

// Edit ; daha sakin.. / sharky
[signature][hline]irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
Detaylı bilgi

[Bu mesaj sharky tarafından 12 January 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

java.sun.com'da 10 mb'lık bir paket var. onu indirip kuruyoruz bilgisayara hiçbir kafamızı sokmuyoruz. neme lazım çarpar fln :P[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim makinada Java SDK kurulu olduğu için hiç sorun yaşamadım XP de. Ama daha önce de anlattığım şekilde çözmüştüm bu sorunu. Sistemin uzun süredir duruyorsa, format atılmadıysa ondanda kaynaklanıyor olabilir. PhpTriad da benzer sorunlar yaşadım mesela. Adam akıllı çalışırken birden çalışmaması gibi.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...