RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 www.wowbeykoz.com Yaş ortalaması 25+ insanların olduğu 20 kadar lvl 70 oyuncunun bulunduğu çoğu gerçek yaşamda yüz yüze görüşen, ekranınızda kaliteli yeşil guild chat göreceğiniz bir guild.10 kadar adama ihtiyacımız var.25 kişilik instancelar için.Siteyi gezin ve kafanıza uyarsa başvurun.İçimizde başka serverlarda scc-tk temizlemiş oyuncular var.Onların önderliğinde gruul ile instancelara başlamayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 selam, ben başvurmak isterim ama şartlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 huun Class-Race nedir? Şartların neler? Merak ediyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben basvurmak istememe şartlarımda yok bol şanslar size puhehaea yani abi burayıdamı feth edicen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Marveloth said: huun Class-Race nedir? Şartların neler? Merak ediyoruz biz. oyundaki nickin nedir senin? yoksa beni aslında herkes tanır beykoz'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yok ben sporeggar da bi başıma yaşıyorum:) Ama artık raid yapan iyi bi türk guildının olduğu bir servera geçmenin zamanı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sporregar da Horadrim e gel. Baya türk var. Guild Master de türk. Karazhan ve grull yapılıyor. SSC de bir kez denedik yine deneyeceğiz. İlerde TK inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Maxrep oyundaki nick nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar