Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yıl 1999 - 2000 arası hatırladığım kadarıyla bir parça vardı.hiç bir zaman tam olarak dinleyemedim parçanın adınıda çok kastım ama hatırlamıyorum.tek hatırladığım klibinden bir kaç parça görüntü. hatunun biri bir trafik kazasında ölüyordu sanırım ve ruhu erkek arkadaşının etrafında parçayı sölüyordu ortam şehirdi.vakti zamanında metro tv de çok fazla yayınlamışlardı.hatırlayan bulan yada görenlerin kanun namına söylemeleri zorunludur aksi bir durumda dsdffsdfsasd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 cevap verseniz len!:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hatunun kazada öldüğü ayna-ölünce sevemessem seni var ama, şarkıyı hatun söylemiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 NOVEMBER RAIN ! bildim mi? :P(:D(td)(:P) aa pardon onda yağmurdan ölüyodu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar