Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Gözlerim kan ağlar oldu bu diyarda, Sensiz gayri kuş bile uçmaz yuvamda, Aldın ya,beni benden aldın gittin, Acımadan yeri göğü acıdan "ah ah" inlettin. Başak bitti,hasat oldu sen gelmedin, Mevsim kışa erdi,kandilim açık,beklettin, Sessizce bakar oldum her gelenin ardından, Durup belki gelirsin diye umutlan. Söyleyecek mısram kalmadı sana gayrı, Bu yürek dağlaması herşeyden acı, Ney im tek başına bir şey etmez sensiz iken, Aşığım neyleyim,Yar gel birgün geriden. ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 helal olsun çok güzel şiir duygulandım valla[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Söyleyecek mısram kalmadı sana gayrı, Bu yürek dağlaması herşeyden acı, Ney im tek başına bir şey etmez sensiz iken, Aşığım neyleyim,Yar gel birgün geriden. burasi çok iyi... işte... Güzel şiir...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ayrıca halfmumı senın kucuk ıstavrıt oykusunden dıksıyon sınavında 85 aldım sağol :-)[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Güzel olmuş tebrikler...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Wow valla şiir budur bunu okuyupta ağlamıcak insanın duygusuz olması lasım :( yada aşık olması...[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 mevsimdenmidir nedir bu aralar karalama defterini rakı meze olmadan okumamak gerek[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 mevsimdendir... bahar'a kimse yazamaz bu kadar acı..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar