Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Evek Malesef durumum çok kritik Kamera konusunda.. AV input(Sarı Video Girişi) Sahibi kamera aramaktayım.. Gang etmediğim mekan,gezmediğim alışveriş sitesi kalmadı malesef :( Amacımı daha öncede belirtmiştim bir kere,şimdi ise neyin-nasıl yapılacağını buldum fakat aradığım; Canon un; canon z60, z65, and z75,Elura 40 modellerini BULAMIYORUM.. Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı bunların? Türkiyede nerede satıldıkları? AV inputlu kamerası olan?Satabilecek?2. El ? Av inputlu kamerayı nerede bulabileceğimdede kararsızım artık : Amacım,elimdeki mikro kamera ile Esas kameraya kayıt yapmak...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 "Kameracı" olacak başlık :p Boneden bulaştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yok mevsimsel bu ara hepimizde var[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hmmm oldukca zor bunu bulmak güvenlik mağazalarına baksana orda var ama küçükmü bilmioyorum:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benim kameramda var o giristen de istedigin bunlardan mı bilmiorum sahsen.. sony'nin mini dv'lerine bi bak derim onların cogunda gordum ben o girisi.. audio video id/2 yazıo hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 up! || ||[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar