Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 18:40 tarihinde, Sarevok yazmış: said: 2001-09-19 18:35 tarihinde, Goarth yazmış: said: 2001-09-19 18:32 tarihinde, Sarevok yazmış: hmm peki awp kullanırken zoom yapmak için secondary fire tuşunu kullanmak yerine bilgisayarı kendine çeken bi oyuncu gördünmü? muhahah bu ne güzellik böyle muhahah sürekli kaçıyorum bu herifi kesin görmek lazım Uoda ağaç kesmek için ne yapıo bu arkadaş ekrana balta mı sokmaya kalkıo ağaç keserken hiç görmedim ama rivayetlere göre pk olmuş ama mavilerimi kırmızılarımı kesiceene karar veremedii için sadece gri'leri kesmeyi uygun bulmuş muhaha okulda görmek farz oldu bu arkadaşı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 maalesef ayrıldı ama geçen sene kal'daydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 19:05 tarihinde, Sarevok yazmış: maalesef ayrıldı ama geçen sene kal'daydı ühühü bir dakkalık SAYGI duruşu :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Biz okulda bu olayın kulubünü yada kolunu açaalım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 19:17 tarihinde, fizban yazmış: bırakın ultima oynamayı da, biraz ders çalışın .. hehe ehehe ne dersi gidip milleti dövek kaos yaratak okulda :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 muahauhau gaan goptum hamsili burgeraghaui haih eldarion u gectin ehauhzuahu lazo hakkinda ayrintili bilgi ve butun lazo esprileri eldariondadir bu lazo ayni zamanda laz ucanlaz lazmanya canavari laz usagi ve ismail olarakta bilinir ana besini hamsidir adam ankarada su an ama onu nebulada britte primus nikiyle olarak gorebilirsiniz orn ile gezer genelde bende icq numarasi da war para ile veririm ehauha sakin box yapmayin guards cekio :-) hacan NEdir BU LA ??? demisti nebulayi gorunce ehe undefined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 muhaha puhaha kız arkadaşımla kavga ettim zamanlar anlatuıyım bu tibide ortam ısınsın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 no one can be told who the lazo is. you have to see him for yourself. here is a piece of advice:"eats hamsi". he likes Hamsi more than you think. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 said: 2001-09-19 21:32 tarihinde, Sarevok yazmış: no one can be told who the lazo is. you have to see him for yourself. here is a piece of advice:"eats hamsi". he likes Hamsi more than you think. :-D muhaha hemen netten hamsi remsi bulup imzamı değiştirmeliyim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2001 poha bisim zamandada bi lazimiz vardi O zamanlar Arnie nin LAst Action Hero su sinemalardaydi. bizde kendi aramizda "Laz Eksin Hero" yu çektiydik. Hatta yilliklarda resmi bilem vardir :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 said: 2001-09-19 22:13 tarihinde, Denth yazmış: poha bisim zamandada bi lazimiz vardi O zamanlar Arnie nin LAst Action Hero su sinemalardaydi. bizde kendi aramizda "Laz Eksin Hero" yu çektiydik. Hatta yilliklarda resmi bilem vardir :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 up up up :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 ya biri ildenize nası makro yapıcaanı annatsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 abi niye ısrarla forumu up tutmaya calışıyosun ki hayır çatmıyorum yanlış anlama sadece merak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 eheuh bu kadar geyik başka yerde bi araya gelmiyo okulda bahsi geçen insanların hepsi bi araya gelince ortamı direk terk etmek en mantıklı hareket oluyo :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 beyler bu arada, KAL official topici oldu die buraya ayziorum duydunuz di mi, Melehat Ozay'in oglu intahar etmi$, bugun burodaydik bi arkla, ark'in oorenci belgesine numara almak icin, daha sonra $u ordaki lanet yuzlu kadin iceri girdi elinde bi gasteyle, ordakilere melehat hanimin oglu intahar etmi$ flm dedi, takmadik biz, sonra gasteye bakip new york university flm die gorunce melehat hocanin mi die sordum, ewt dedi.. melehat da ankara'da bi kurstaymi$, zaten 3 gundur girmio milletin derslerine bi 10 dk once baktim milliyet'e, yazio orda, ilk sayfalardan birinde en sag ustte. [addsig] [ Bu mesaj wastiee tarafından on 2001-09-20 19:46 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 said: 2001-09-20 19:45 tarihinde, wastiee yazmış: beyler bu arada, KAL official topici oldu die buraya ayziorum duydunuz di mi, Melehat Ozay'in oglu intahar etmi$, bugun burodaydik bi arkla, ark'in oorenci belgesine numara almak icin, daha sonra $u ordaki lanet yuzlu kadin iceri girdi elinde bi gasteyle, ordakilere melehat hanimin oglu intahar etmi$ flm dedi, takmadik biz, sonra gasteye bakip new york university flm die gorunce melehat hocanin mi die sordum, ewt dedi.. melehat da ankara'da bi kurstaymi$, zaten 3 gundur girmio milletin derslerine bi 10 dk once baktim milliyet'e, yazio orda, ilk sayfalardan birinde en sag ustte. [ Bu mesaj wastiee tarafından on 2001-09-20 19:46 tarihinde editlenmiştir. ] bize derste tespit sööledi olay hakkında tespit ettiği gerçekleri beyan etti ... rezalet bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 İstifa edecek diyorlar.. Yazık yani kadın aşırı gurur duyardı çocuğuda baskı yaptığı belli bu olayın mükemmilyetçilik sonu.. ama Başı saolsun :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 http://www.milliyet.com.tr/2001/09/20/yasam/yas03.html buldum sitesinde $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Yarın müdür konuşmasın yoksa öldük sıcakta kavrulucaz .. (bir uplama stilidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2001 hmm bende gazetede görmüstüm takmamistim, sonra kuzenim söyledi Melahat in oglu oldunu Gerçi tanimam, bize derse gelmemisti ama üzüldüm tabii ki basi saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 Acaba bugün okulda ne oldu ? Dün çok sinirim bozuldu başka bir olaya daha sabah gaza getirdiler kırdık okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 said: 2001-09-21 14:41 tarihinde, Goarth yazmış: Acaba bugün okulda ne oldu ? Dün çok sinirim bozuldu başka bir olaya daha sabah gaza getirdiler kırdık okulu bugün okulda pak bişe yoktu ama müdür cenazeye gitmemiş... ist. dışındaysa ben kabul ederim ama ist'te olup gelmediyse ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 bizim müdürlerin hangisi ise yarar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar