arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 prawler i okulda gorun forumdaki ii hali (muahuah intikam !!) gimli de bizim okuldanmis hatta bizim sininftan ehehea daha dun ogrendim sarevok dostum ben seni zaten bikac kere cagirdim bugun aldim seni goturdum wastiee ya prawla tanistirdim daha ne istion balon ? eldarion hafiften gay eahahu :-) (praw sahidimdir !) bugun wastiee yi ineklerken yakaladik muauyhauha apo bizede giriyo aynen soyle dedi o coken binalar niye coktu ? zekatlari odenmedigi icin !! (dunya ticaret merkezinden bahsediyordu ve bu gercek bi olay yazis diil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 basbugun odasinin onunde sadece tarafimizdan uo geiyigi yapildi onemli bise olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Arcane hafiften mantar dır fonosentez yapamaz spor da yapamaz ama cok guzel primusla dalga gecer bu arada primus ta bizden di :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Evet çıkyıodum Yaziim dedim OHA HÖÖ aşmışınız olm 6 sayfa uzamış forum CHatten beter olmuş Kassam ben bile yapamazdım bööle forum LoL Ehe neyse ELda nın cisel tercihi kendine tabii.. Fİzbo konuşmaz karizma takılır Arcane hoş çocuk başka yorum yok Ha bi de goarth harbi ben Gerçekte de uyuzum Goarth olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 hrrrr hrrrr prawler bak fotografını forumlarda yayınlarım :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 17:53 tarihinde, fizban yazmış: konu$muyorum, konu$ursam praw un az bi$icik kalan karizma sarsılacak :-p Sİe olm Saçlarım kötü oldu kabul ediyorum ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Devam ozaman net cafede yada başka bir yerde toplu halde girelim uo ya :-) :-) :-) :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 alıcı dan mı girelim :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 up tutalım bari :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 ehe uyuz varlık prawler burada beni yukarıdaki buluşmada saymamışsınız o kadar geyik yaptık hatta bağbugunun oradan çekilelim diye baskı yaptım ama neyse :-) Yarın fizbana tur düzenliyecez ama arkadaş fazla uzun olduğu için temkinli yaklaşacaz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 21:45 tarihinde, Goarth yazmış: ehe uyuz varlık prawler burada beni yukarıdaki buluşmada saymamışsınız o kadar geyik yaptık hatta bağbugunun oradan çekilelim diye baskı yaptım ama neyse :-) Yarın fizbana tur düzenliyecez ama arkadaş fazla uzun olduğu için temkinli yaklaşacaz :-) Ehe abartmabenim boyuma yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 korkmayın ısırmas :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 hehe burada yarın tekrar buluşuyormuyuz ? Müdürün kapısnın önünde olsun bari de ayıp olmasın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Yok içeri dalıp müdürü dövelim isterseniz bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 iyi adam ya bişey demes :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Len müdürün tameli yarmagülü var hepimizi keser :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 seni incitmeyeceğim yarmagül bana öyle bakma yarmagül dur yarmagül gelme hayıııııııııırrrrrrrrr oooOOOoooOOooOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 ben Gm tamer ım olm Come Yarmagül Here yarmagül I always wanted a Yarmagül like you Come Yarmagül yarmagül seems to accept you as a master yarmagül kill Goarth :-ooOOoOOOo Müdür:-oooOOOoOOo yarmagül Decides they are better their own master *yarmagül is attacking you* Prawler:-ooOOOOOoOOoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 22:03 tarihinde, Sarevok yazmış: seni incitmeyeceğim yarmagül bana öyle bakma yarmagül dur yarmagül gelme hayıııııııııırrrrrrrrr oooOOOoooOOooOOO puhaha koptum Yarmagül gel babana Yarmagül ömür boyu seni sevecem laggg oOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 lam threadteki ilk basligi okuyun sonra her sayfaya bakin her sayfada konu ayri :-) galiba goarth haric herkes oburleriyle tanisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 ehe Barışçıl bir insanım ben .. Kavga neymiş proveke varken :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 22:16 tarihinde, fizban yazmış: ben wastiee yi tanımıyom wastiee'yi nası tanımazsın? wastiee=ildeniz deermişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 22:18 tarihinde, Goarth yazmış: ehe Barışçıl bir insanım ben .. Kavga neymiş proveke varken :-) now you all know bards and their songs... bg rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Bg güzeldir ama fazla dinlemedim bir kaç şarkısı sadece :-) Bard's song Spread your wing Birde trail lı biş ivardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 a past and future secret'I tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar