Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wastiee Ben Goarth okulda...(Fİzboş Bak)

Prawler

Öne çıkan mesajlar

lan nooldu lan kal'a bizim zamanImIzda yoktu oyle kemer skilli filan.. wwf maclarI gibi olmu$ anladIgIm kadarIyla...

said:
2001-09-17 21:44 tarihinde, Goarth yazmış:
Yaw sadece mrblaşıcaz gibi geliyor bana 2.tenefüs az yaw
hem can güvenliği yok
şimdi millet bizi görünce kemer skilliyle dalacak :-)
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe, ben bugunku kawganin ayrintilarini bilmiorum, sadece aldiim duyumlar 9f'nin icine edildigi yonunde, siralarin yarisi devrilmi$ vs vs die bi$Iler duyabildim o kdr

ben nolcak nolcak die arkama bakinirken prawler ceki$tiriodu ust kata, 10larin oraya dooru, hade olm gel manyak misin izliosun sende patliycak olay die :-D
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ben olay mahaline geldiğimde (ehe hsınıfm da )
arka 2-3 sıra yerle bir olmuş bir kaç sıra düzeltimiş millet'in çantalarındaki eşyaları kırılmıştı.
Olayda bir kitap satımından çıkmış.
Bir kız sınıfa girmiş kitap satmak için bizim sınıftan Baran' da ya sonra sat mı ne demiş oradan başka bir L2 gelmiş dalmışlar sıralar uçumuş.
Sonra Lise 2 ler ordu halinde aşağı dalmış bende o sırada 2 kızla katine gitmiştim bir döndüm millet deli dana gibi kaçıo yarmagül/başbugdan
Sosyal ağlarda paylaş

lam fiz, arcane, spyro, eldarion dopmusunuz lam insan icq'dan haber verir
gecenin bi saati forumlara güz atmasak heriflerin bisi ipledii yok ya

hele spyro warya...
adam telefon açıyo yrn ona götürceem kitabı hatırlatmıyo, cd istedi onu söölemiyo, bunu söölemiyo, bi de yanımda oturuyo :-|
ama kris işte... :-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-09-18 00:10 tarihinde, Goarth yazmış:
said:
2001-09-18 00:09 tarihinde, wastiee yazmış:
said:
2001-09-18 00:07 tarihinde, Denth yazmış:
Apo var mi lan hala?
olmas mi bize gelio.

tamamen duygusal nedenlerden dolayı
adam öğle tenefüsünde yoklama almış hehe çoğu yok yazılmış
mudur yardimcisindan degi$tirttik yoklama kagidini ama, eheheh :-p
bu arada supper yaa, ilk kez gordum daha derste, adam girio, slm'n aleykum dio, oorenciler hep bi aaizdan aleykum slm flm dio, ehuehuee ;-)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler&bayanlar bu arada, KALdan olup da listesinde olduklarim tanio olsam bile msg atsinlar hangi siniftan olduklarini soyliyen, bu i$ ciirindan cikti artik, 144 ki$I UO grubunda olanlar, yuh yane, hangi birinizi taniim aha bu KALdan, bu lamer, lan bu da kimdi vs vs die, rename ediorum kaldan olanlari, siniflarini flm yaziorum yanina.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-09-18 17:07 tarihinde, wastiee yazmış:
ayyyy ay, katilin dersiydi, bo$tu denilebilir yane, 5 dk gec farkettim zilin caldiini, kalabaliga gozum takilinca, ehehe, ciktim c'ye yoktu kimse, daha sonra oorendim, ba$bugun odasinin onunde toplanmi$, ama yine de kacirmi$im

ehe ben dedim sana :-)
adamlar bula bula okulun en vahşi tibinin odasının önü bulmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...