Ony Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 lan nooldu lan kal'a bizim zamanImIzda yoktu oyle kemer skilli filan.. wwf maclarI gibi olmu$ anladIgIm kadarIyla... said: 2001-09-17 21:44 tarihinde, Goarth yazmış: Yaw sadece mrblaşıcaz gibi geliyor bana 2.tenefüs az yaw hem can güvenliği yok şimdi millet bizi görünce kemer skilliyle dalacak :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ehehe, ben bugunku kawganin ayrintilarini bilmiorum, sadece aldiim duyumlar 9f'nin icine edildigi yonunde, siralarin yarisi devrilmi$ vs vs die bi$Iler duyabildim o kdr ben nolcak nolcak die arkama bakinirken prawler ceki$tiriodu ust kata, 10larin oraya dooru, hade olm gel manyak misin izliosun sende patliycak olay die :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Yaw ben olay mahaline geldiğimde (ehe hsınıfm da ) arka 2-3 sıra yerle bir olmuş bir kaç sıra düzeltimiş millet'in çantalarındaki eşyaları kırılmıştı. Olayda bir kitap satımından çıkmış. Bir kız sınıfa girmiş kitap satmak için bizim sınıftan Baran' da ya sonra sat mı ne demiş oradan başka bir L2 gelmiş dalmışlar sıralar uçumuş. Sonra Lise 2 ler ordu halinde aşağı dalmış bende o sırada 2 kızla katine gitmiştim bir döndüm millet deli dana gibi kaçıo yarmagül/başbugdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ne kadar çok KAL li varmis buralarda ne güzell :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 we rule :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 we used to rule walla hehehe simdiki nesil bi acaip gelio bana hic annamiom =P tahminen onnar da kendilerince rule jeıejıejıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 22:58 tarihinde, Athenax yazmış: we used to rule walla hehehe simdiki nesil bi acaip gelio bana hic annamiom =P tahminen onnar da kendilerince rule jeıejıejıe Sen ne zaman mezun oldun athenax abla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 7 yil once =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 23:54 tarihinde, Athenax yazmış: 7 yil once =) hehe bizde 5- 6 sene önce girdik yani 1 seneyle falan kaçırdık tüh beah :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Apo var mi lan hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 lam fiz, arcane, spyro, eldarion dopmusunuz lam insan icq'dan haber verir gecenin bi saati forumlara güz atmasak heriflerin bisi ipledii yok ya hele spyro warya... adam telefon açıyo yrn ona götürceem kitabı hatırlatmıyo, cd istedi onu söölemiyo, bunu söölemiyo, bi de yanımda oturuyo :-| ama kris işte... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-18 00:07 tarihinde, Denth yazmış: Apo var mi lan hala? olmas mi bize gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-18 00:09 tarihinde, wastiee yazmış: said: 2001-09-18 00:07 tarihinde, Denth yazmış: Apo var mi lan hala? olmas mi bize gelio. tamamen duygusal nedenlerden dolayı adam öğle tenefüsünde yoklama almış hehe çoğu yok yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 iiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-18 00:10 tarihinde, Goarth yazmış: said: 2001-09-18 00:09 tarihinde, wastiee yazmış: said: 2001-09-18 00:07 tarihinde, Denth yazmış: Apo var mi lan hala? olmas mi bize gelio. tamamen duygusal nedenlerden dolayı adam öğle tenefüsünde yoklama almış hehe çoğu yok yazılmış mudur yardimcisindan degi$tirttik yoklama kagidini ama, eheheh :-p bu arada supper yaa, ilk kez gordum daha derste, adam girio, slm'n aleykum dio, oorenciler hep bi aaizdan aleykum slm flm dio, ehuehuee ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Apoya göre roketi ilk keşif edenler Türklermiş ama o zaman benzin olmadığı için minare yapmışlar :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 beyler&bayanlar bu arada, KALdan olup da listesinde olduklarim tanio olsam bile msg atsinlar hangi siniftan olduklarini soyliyen, bu i$ ciirindan cikti artik, 144 ki$I UO grubunda olanlar, yuh yane, hangi birinizi taniim aha bu KALdan, bu lamer, lan bu da kimdi vs vs die, rename ediorum kaldan olanlari, siniflarini flm yaziorum yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 imana gel tuğlaaaaaaaa [ Bu mesaj Sarevok tarafından on 2001-09-18 00:20 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 son kez up yarın yeni aksiyonlarımızı yazacaz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 neye lan daha ben up edecem, hade sen yat yarin okul var :-) demek wastiee de KAL danmis, UOTR i genc ve dinamik bir kitle yönetiyor anlasilan Apo da ancient hoca legend resmen, kimbilir ne efsaneleri çikmistir yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-18 00:16 tarihinde, wastiee yazmış: ...aha bu KALdan, bu lamer, lan bu da kimdi vs vs die, rename ediorum kaldan olanlari, siniflarini flm yaziorum yanina... zuahhahahahahaha :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 :-) İnsanlar ultima online daki gibi deil bunu bilin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 ayyyy ay, katilin dersiydi, bo$tu denilebilir yane, 5 dk gec farkettim zilin caldiini, kalabaliga gozum takilinca, ehehe, ciktim c'ye yoktu kimse, daha sonra oorendim, ba$bugun odasinin onunde toplanmi$, ama yine de kacirmi$im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 17:07 tarihinde, wastiee yazmış: ayyyy ay, katilin dersiydi, bo$tu denilebilir yane, 5 dk gec farkettim zilin caldiini, kalabaliga gozum takilinca, ehehe, ciktim c'ye yoktu kimse, daha sonra oorendim, ba$bugun odasinin onunde toplanmi$, ama yine de kacirmi$im ehe ben dedim sana :-) adamlar bula bula okulun en vahşi tibinin odasının önü bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2001 said: 2001-09-18 17:01 tarihinde, Eldarion yazmış: :-) İnsanlar ultima online daki gibi deil bunu bilin :-) gayette yalan Prawler heryerde uyuz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar