Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wastiee Ben Goarth okulda...(Fİzboş Bak)

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ne güzel ödev yapıyordum sınıfımı bastı prawlerla wastii
sonra gittik lise 2lerde arıyoruz fizbanı tabi ben dalga geçiyorum aha dayak yiyecez praw yüzünden yada wastie bir forum editlemiştir die neyse komikti
ama sonra kavga olması kötü hele birde benim sınıfımdan kaynaklalanan bir durum :-)
Burada bütün kallı uocular yrn öğle tenefüsü turistik amaclı turumuza katılın 9 a dan başlıyoruz 10 fmlere kadar
başmızda eldarion dene zibil hehe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-09-17 19:11 tarihinde, fizban yazmış:
heuheaahu gelin bizim sınıfa i$te, uo central. ehehuha kastırmayın, $imdi 9 / 10 öyle kalabalık dola$mak zararlı, dün 2 kafga oldu, çıkı$ta da 1 tane olmu$. 2+1 = 3 de eder, benim can saghlıghım önemlidir, daha önümde yaşayacak uzun zaman var. ehehu

10FM - C de buluşalım işte...
Öğle Tenefüsü
Zaten bunların sınıfı bomboş oluyo o tenefüste... :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Quote:
-
2001-09-17 19:29 tarihinde, fizban yazmış:
öğle tenefü$ü değil 2. teneffü$$ ... öğLe teneffü$ünde $ıddıkın falan sınıf zımbırtı olayını kasacaz da ehem
-

Tamam
Herkes anlaştıysa
Yer: 10FM - C
Zaman: 2. Teneffüs

oke ? :-? :-? :-?

[ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 19:33 tarihinde editlenmiştir. ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün, Fizban le de biraz onu konuştuk.. 9 ları pek bilmiyoruz ama Lise 2 lerde her sınıfta Uo oynayan en az bi kişi var tahmin ettiğimiz kadarıyla.. Bizim sınıfta 5 veya üstü var( gerçi sınıf 45 kişi ama :-)).. Fizban in dediğine göre, onların sınıfında da varmış bayaa... :-)

Kris Quicksilver

(Drunk :-p) Healer of Minoc

[ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 19:41 tarihinde editlenmiştir. ]

[ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 19:45 tarihinde editlenmiştir. ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne sonrasi ucamayan ejderha sen ne dion ?
yarin yapariz bi tanede sonra yapariz
2 inci tenefus olmaz olm tek kisi icin o kadar kisi sefilmi olucaz oglen gelin iste 10 fm c ye oglen daha cok muhabbet wakti olur
walla size verebilecegim tek guvence olurseniz spyro sizi res ler :-)
gelirken magicallarida getirin :-p
fizban siddik in sinif meselesinin seninle bi alakasi yok daha mantikli bi bahane bul
Sosyal ağlarda paylaş

Quote:
-
2001-09-17 21:21 tarihinde, arcane yazmış:
ya ne sonrasi ucamayan ejderha sen ne dion ?
yarin yapariz bi tanede sonra yapariz
-

Arcane, aynı şeyi söylüyoruz işte.. Dikkatli oku, öyle uçamayan ejderha falan deme.. Yoksa bandagefighting skill imle seni bi keserim, sonra da reslemem.. Ona göre !! ;-)

Kris Quicksilver
(Drunk :-p) Healer of Minoc

[ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 21:36 tarihinde editlenmiştir. ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-09-17 21:43 tarihinde, fizban yazmış:
said:
2001-09-17 21:30 tarihinde, wastiee yazmış:
ya bi sn karde$im, bizim 3-4 'e katil gelio, arasi cok ii olan varsa gelin ikna edelim, 10c 'ye misafirlige geliim ben 3-4'de :-)

3-4 biyoloji, gel istersen, doku, kambiyum, hedeyum, hödöyum görürsün öğrenirsin önceden eheh
ıyk cekilmez biyoloji, salla o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

ne guzel ya uo oynadiklarini bilmeyen tipler karsialsiyo okulda.. gecen sene basinda herkes bana pasa pasa gelir 'abi sende ultima diye oyun varmis manyakmis versene bana' derdi cakarlardi 3 milyonu verirdim cd yi(1 gun sonra geri alirdim lol sadece install ettirme 3 milyon iyi kaziklardim). elimde buyudu hepsi en az 30 kisi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-09-17 22:07 tarihinde, deviL yazmış:
ne guzel ya uo oynadiklarini bilmeyen tipler karsialsiyo okulda.. gecen sene basinda herkes bana pasa pasa gelir 'abi sende ultima diye oyun varmis manyakmis versene bana' derdi cakarlardi 3 milyonu verirdim cd yi(1 gun sonra geri alirdim lol sadece install ettirme 3 milyon iyi kaziklardim). elimde buyudu hepsi en az 30 kisi falan.
ehehe bi zgecen sene valla yatili bi arkla pearljam vcd ticareti yaptik, hala da var dunyanin vcdsi hdd'emde, cdrw gittigi icin hdd'de kaldilar ama :-p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...