Apex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 perşembe günü çıkışınıza geliorum haberiniz ola kereme(visu) söleyin online diil neyse bulurum o zmna kdr hepinize bakcam praw seni merak ettim çıkışta yok olma 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 prawler tıpten kaybedıyorsun olum bu arada ben arazi olurum perşembeye 8-) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Ne güzel ödev yapıyordum sınıfımı bastı prawlerla wastii sonra gittik lise 2lerde arıyoruz fizbanı tabi ben dalga geçiyorum aha dayak yiyecez praw yüzünden yada wastie bir forum editlemiştir die neyse komikti ama sonra kavga olması kötü hele birde benim sınıfımdan kaynaklalanan bir durum :-) Burada bütün kallı uocular yrn öğle tenefüsü turistik amaclı turumuza katılın 9 a dan başlıyoruz 10 fmlere kadar başmızda eldarion dene zibil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Can güvenliği taleb ediyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 19:03 tarihinde, Eldarion yazmış: prawler tıpten kaybedıyorsun olum bu arada ben arazi olurum perşembeye 8-) 8-) yahu nie oluosun durun hepinizi lan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 19:11 tarihinde, fizban yazmış: heuheaahu gelin bizim sınıfa i$te, uo central. ehehuha kastırmayın, $imdi 9 / 10 öyle kalabalık dola$mak zararlı, dün 2 kafga oldu, çıkı$ta da 1 tane olmu$. 2+1 = 3 de eder, benim can saghlıghım önemlidir, daha önümde yaşayacak uzun zaman var. ehehu 10FM - C de buluşalım işte... Öğle Tenefüsü Zaten bunların sınıfı bomboş oluyo o tenefüste... :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Arkadaşlar aldım duyumlara göre Yarmagül/Başbuğ die bilinen kişi uo oynuo nebulada bir fisherman char kastığı hakkında istibarat aldım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Quote: -2001-09-17 19:29 tarihinde, fizban yazmış: öğle tenefü$ü değil 2. teneffü$$ ... öğLe teneffü$ünde $ıddıkın falan sınıf zımbırtı olayını kasacaz da ehem - Tamam Herkes anlaştıysa Yer: 10FM - C Zaman: 2. Teneffüs oke ? :-? :-? :-? [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 19:33 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Can güvenliği istiyorum :-) ben gelirim zati prawler denen şahısta peşimde olur Eldarion wastii ama prawlerla wastii arkadan gelsin heriflerin hayatı tehdit altından :-) (biri forum editlemiş diğeri malum JUST UYUZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ya doru cekiştire çekiştire hadi fizbanla tanışalım diyen prawler değildi de kimdi eeuehueh :-) bu arada amma cok uocu varmış kalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Bugün, Fizban le de biraz onu konuştuk.. 9 ları pek bilmiyoruz ama Lise 2 lerde her sınıfta Uo oynayan en az bi kişi var tahmin ettiğimiz kadarıyla.. Bizim sınıfta 5 veya üstü var( gerçi sınıf 45 kişi ama :-)).. Fizban in dediğine göre, onların sınıfında da varmış bayaa... :-) Kris Quicksilver (Drunk :-p) Healer of Minoc [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 19:41 tarihinde editlenmiştir. ] [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 19:45 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Bizde bi ben varım yan sınıflarda baya var hatta karşımda wastii var hehe :-) 2.şok haber Melahat Ozay uoda mage karakter kasıyormuş!!! :-) anti-tiyatrocuları kesiomuş :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Ama okul nedeniyle hafta içi bilgisayarını açamayan Uo cularda vardır aramızda.. Ya da forumlara bakmayan :-) (mesela Heartless a ben şimdi haber verdim)... Onun için bu buluşmayı sonra bi daha yapalım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ya ne sonrasi ucamayan ejderha sen ne dion ? yarin yapariz bi tanede sonra yapariz 2 inci tenefus olmaz olm tek kisi icin o kadar kisi sefilmi olucaz oglen gelin iste 10 fm c ye oglen daha cok muhabbet wakti olur walla size verebilecegim tek guvence olurseniz spyro sizi res ler :-) gelirken magicallarida getirin :-p fizban siddik in sinif meselesinin seninle bi alakasi yok daha mantikli bi bahane bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ya bi sn karde$im, bizim 3-4 'e katil gelio, arasi cok ii olan varsa gelin ikna edelim, 10c 'ye misafirlige geliim ben 3-4'de :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Quote: -2001-09-17 21:21 tarihinde, arcane yazmış: ya ne sonrasi ucamayan ejderha sen ne dion ? yarin yapariz bi tanede sonra yapariz - Arcane, aynı şeyi söylüyoruz işte.. Dikkatli oku, öyle uçamayan ejderha falan deme.. Yoksa bandagefighting skill imle seni bi keserim, sonra da reslemem.. Ona göre !! ;-) Kris Quicksilver (Drunk :-p) Healer of Minoc [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 21:36 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Yaw sadece mrblaşıcaz gibi geliyor bana 2.tenefüs az yaw hem can güvenliği yok şimdi millet bizi görünce kemer skilliyle dalacak :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 21:43 tarihinde, fizban yazmış: said: 2001-09-17 21:30 tarihinde, wastiee yazmış: ya bi sn karde$im, bizim 3-4 'e katil gelio, arasi cok ii olan varsa gelin ikna edelim, 10c 'ye misafirlige geliim ben 3-4'de :-) 3-4 biyoloji, gel istersen, doku, kambiyum, hedeyum, hödöyum görürsün öğrenirsin önceden eheh ıyk cekilmez biyoloji, salla o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 hmm haklisin mantar ejderha yanlis okumusum sorry yarin beklioz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ne guzel ya uo oynadiklarini bilmeyen tipler karsialsiyo okulda.. gecen sene basinda herkes bana pasa pasa gelir 'abi sende ultima diye oyun varmis manyakmis versene bana' derdi cakarlardi 3 milyonu verirdim cd yi(1 gun sonra geri alirdim lol sadece install ettirme 3 milyon iyi kaziklardim). elimde buyudu hepsi en az 30 kisi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 22:07 tarihinde, deviL yazmış: ne guzel ya uo oynadiklarini bilmeyen tipler karsialsiyo okulda.. gecen sene basinda herkes bana pasa pasa gelir 'abi sende ultima diye oyun varmis manyakmis versene bana' derdi cakarlardi 3 milyonu verirdim cd yi(1 gun sonra geri alirdim lol sadece install ettirme 3 milyon iyi kaziklardim). elimde buyudu hepsi en az 30 kisi falan. ehehe bi zgecen sene valla yatili bi arkla pearljam vcd ticareti yaptik, hala da var dunyanin vcdsi hdd'emde, cdrw gittigi icin hdd'de kaldilar ama :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Hehe ben gold ve silver kitaplarının ticaretini yapmaya karar verdim daha karlı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 kopya gold isine girip zengin olmayi dusunuyorum :-) ehuau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 bi de calinti gold ticareti hedesi var, 10lardan mi 11lerden mi gold calinmi$ iki uc tane, 9lara satildigindan supheleniyolarmi$, CIA dedektifi Feyman bi iki oorenciyle bugun tek tek 9lari dola$tilar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Evet C.I.A Fehiman geldi aradı taradı ve gitti :-) Ben müslüman adamım öyle çalıntı iş yapmam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar