Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Fİzboş 3 ümüz ölen tenefüsünde toplandık Sonra Eldarion geldi bak seni arcane mantarıyla tanıştrıcam dedi diğer tenefüs Kıvırcık saçlı bi tip gülümseyerek geldi.. bende dedim kim bu zibidi? meğersem arcane miş (kehkeh) Sonra gördüm Fizboş C sınıfında Wastiee yapabileceğinin sınırlarını aştı ehehe Anlatmiim ayıp olur Fizbanı bulamadık sonuçta Geyik yaptık bu arada tabe.. İnsanların beni neden sevmediğinden bahsettik! Ulan kuru kuru Muhabbet bayağı bayık gitti tabi.. Goarth bişi ısmarlasaydı süper olurdu.. :-) Fİzban umaırm bi tenefüs durursunda senle tanışırız Bize bi imzanı verirsin artık :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 lol yazmi$ adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Eheeuheu ben tanıştım prawler çıkışta ama pek sallanmadım uzulme fızban senden 7 -8 tane mage robe alırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tungra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 kadikoy anadolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 evet kadıköy anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Reklam olacak tungra ama ewt :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Ehu Arcane ne tip yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Seni ne zaman görecez fizbo ? Söylersen memnun oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 yani 3 üncü tenefüs oluyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Umarım pusuya aytıp dalmazsınız Bugün kavga oldu Dlamayın bana da ehee :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Fizban hadi kale alalım :-p :-p :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tungra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 bende e deyim cuzdani calinan cocuk yan siramda oturuo ahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 17:36 tarihinde, Eldarion yazmış: Fizban hadi kale alalım :-p :-p :-p Ben size maddi destek sağlarım.. (yani demeye çalışıyorum ki; bizim okuldaki en zengin Nebula Uo oyuncusu benim)... Banka kasamdaki parayı Fizban e sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ama OSI den bahsediyosanız o başka.. Daha hiç OSI de oynama fırsatım olmadı.. Fizban devam etse gelecektim ama :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Şimdi kimler kaldan cevap verin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 lam praw amma sallamissin karambolu hakettin :-) bi tek sacimin kivircik oldugu kismen dogru cunku uzuyunca kivriliyo o kadarda kivircik diil ama eheh bu arada hangi akilli bizim sinifin tahtasina fizban 9 bilmemneye gel yazdi eheueu fizban c de bizim sinif a ben goarth ve wastiee ile tanisamadim yaw bi ara tanisalim ehe gimli ile ayni siniftaymisim onuda yeni ogrendim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Degauss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ben degilim ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 lol be bizim zamanimizda biz napardik kal da hatirlamiorum bile, simdi uo cular birbirlerini buluo senlik ortami oluo ehu hakkaten biz napardik yaw? hangi binadasiniz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Praw invisible mısın ? yoksa icq mü kapalı ? ya da asıl numaran başka mı ? (yani forumlardaki bilginin dışında) hıı, cevap ver ? :-p [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-17 17:52 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Hangi tenefus nerde soyleyın simdi :-) üşenmeyin gelin gelmeyen arcane gibi olsun :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 17:50 tarihinde, Eldarion yazmış: Hangi tenefus nerde soyleyın simdi :-) üşenmeyin gelin gelmeyen arcane gibi olsun :-) :-) :-) evet bencede hoş olur bir araya gelmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 belirtmek istediim 3 olay wardir 1incisi spyro sen gitte don al once adamin bankasinda 19 k war muahuaha 2incisi toplanirsak eldarion ve ben gelemicez 1 imiz mezarda 1imiz hapiste olucak :-) 3uncusu saclari kestircem gorceniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 said: 2001-09-17 17:46 tarihinde, arcane yazmış: bu arada hangi akilli bizim sinifin tahtasina fizban 9 bilmemneye gel yazdi eheueu fizban c de bizim sinif a ehehehe walla bilmioduk hangi sinifta olduunu, fm olmasi di$Inda, ilk once koridorda anons yaptik 'fizban bey fizban bey lufen koridora' $eklinde bi 5 dk kadar, hareket olmiyinca tek tek tum fmlere girip not yazalim dedik :-) bizdeki $ansa da A'ya yazdik, B'ye yazdik, baktik C'nin tahtasi dolu, acaba derse dewvam ederler mi, kalsin bari burasi diyip D'ye gecip oraya yazdik, tam bitti yazmamiz D'de, fizban yan sinifta C'de dedi ordan biri, eahueahuaehueahuehuaehuaueuauah, yarildik tabe :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ehuaehu yarin yine gelinde tanisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2001 ehe kadıykoy anadolu demek bende bi ara ordaydım (5 sene filan oldu heralde! ) ama yatılı zor olduu için çıktım ne yazık ki orda olsam size osi şifremi verirdim (yalan) ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar