Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya çaktırma ben de yapmam sanırım da. imkansız akıl almaz gibi bişey olarak görmüyorum onu demeye çalışıyorum. biri kalkıp böyle bişey yapsa vay namussuz denmez. normal karşılanması lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arkadaşımın sevgilisini ben "arkadaş" olarak benimserim,ilişkileri bittikten sonra da o kız arkadaşım olarak kalır.Tanımadığım bir erkekle beraber olmuş birisiyle beraber olurum tabi niye olmiyim öyle saçmalık mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 garip bi durum hak vermek lazım ama alışmak çok da vakit almaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Dynun said: ya çaktırma ben de yapmam sanırım da. imkansız akıl almaz gibi bişey olarak görmüyorum onu demeye çalışıyorum. biri kalkıp böyle bişey yapsa vay namussuz denmez. normal karşılanması lazım bence ben de dedim işte, arkdaşın genişliğine bağlı... takmayacak biriyse no prob. ama şahsen milyonda 1 ihtimal veririm takmamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aklın yolu bir aslında herkes aynı şeyi söylüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 lan nolcak bizim arkadaşla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor zaten. ha ekmeği paylaşmışız ha hatunu asdjfhaksdjfhnjkadshkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Threesome! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Dev, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadasimla sevisirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aşkı kuralsız yaşarım alayına giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 threesome çok fena bişey değil aslında. herkes pozisyonunu bildikten sonra çarpışma ihtimali de yok. hem arkadaş, tanıdığın insan, abidik gubidik hareket de yapmaz. kız desen ikinizi de tanıyor. ne güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 paylaşımcı gördüm seni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 konunun patip0rn'a taşınmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi de şey dicem, kızın tavrı önemli bu konuda. yani kız arada arkadaşına göz kırpıyorsa falan uyuz olurum ben. ulan sevişecekseniz sevişin işte der aradan çekilirim. sonra yok ya ben seni seviyorum ayağı çekip de yakalarsam onları , işte o zaman döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ne demek? Tabiki! Şu tabuları aşın artık. Cinsel birliktelik insanın en temel ihtiyaçlarından biridir. Eğer arkadaşınızın rızası varsa neden olmasın ki? İnsan biriyle yattı diye ona mimlenmiyor. Aşın artık böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok baba eski kafalıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Peki aşk yaşadığınız kişiyle arkadaşlık eden biriyle seks yapar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sen ne diyosun cebine bile korum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi 10 dakika güldüm heralde başlığa AHHAHAH aşk yaşamak aşsdlşadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şey vardı kadın:aşksız sex olur mu? adam:getir getir. ben adama katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cons peki seks yaptığın kişinin aşkıyla arkadaşlık eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sex and the city'de ki yaşam formunda hoşlanmıyorum, ne alaka? bilmem aklıma geldi. Ben de biraz geri kafalıym. Veya dur ya aşıcam ben, yarın arkadaşlarımın sevgililerini araştırcam öbür gün de icraat hmrhm ondan sonra medeni insan olabilirim heralde belki. Grup yapsak daha medeni olabilir miyiz acaba hocam? Biyolojik ihtiyaç, fazlasıyla ve paylaşarak yaşamak gayet hakkımız, söke söke alırız medeni insanlarız aeoeao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ekmek said: cons peki seks yaptığın kişinin aşkıyla arkadaşlık eder misin? hayırdır baban beğendi galba beni sdkmlfdsşklfdsklgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oha ayara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yuhhh ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar