Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 7 sene önceki okul arkadaşlarımı buldum.hepsi bi değişmiş güzelleşmiş. YAŞASIN FEYSBUK.!!! FEYSBUK İÇİN 3 KERE OLEY OLEY OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim hiç ilkokul arkadaşım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 buldunda ne oldu var mı bıseyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bakiciiiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 "ilkokul arkadaşımı düdükledim, teşekkürler facebook" grubuna girmeye aday gördüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul arkadaşım diyince sanki halen 7 ile 11 yaş arası insanlarmış gibi geliyo bana kendimi sübyancı gibi hissediyorum o yuzden hiç birini aramıyorum zaten hatırlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nası buluyosunuz ? isimmi yazıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 isim-soyisim yazınca tak diye çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 tak diye değil lambırlank diye cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ortaokulde güzelliğine hayran olduğum bi kız vardı bi baktım çok rüküşleşmiş dağıtmış kendini.. hüsran üstüne hüsran yaşatıyo facebook.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok babali 4. sınıfta işte kolpa bi ark vardı bizimde şimdi manken olmuş .çirkinler güzelleşiyo güzeller çirkinleşiyo TARZINDA VE ŞEKLİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar