Xavier.bb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadaşlar böyle ciddi bir şey aslında yöneticiler arasında pm ile halledilir, msn alınır konuşulur anlaşılır, ama patide kamuoyu oluşması için başlığı da açtım, siz de yöneticilerinize bu konuda isteklerinizi belirtin diye. şimdi: diyorum ki gamerslocation tf2 serverını direk pati tf2 yapalım, patiden adminler falan alalım, adam gibi maintenance olsun. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 /gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 zaten bir konusunda bunları temizlemeye başlayacagım demiş (inş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kim o temizlenicek olanlar peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 son dakka [TcT]Pipboy: bunu senmi actın Maelstrom ` XaVieR.bb: hayır Maelstrom ` XaVieR.bb: adam benım nıck ı almıs ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaVieRbb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bu eleman fake benım nıckle almıs Nıck'ımdekı hangı harf kucuk buyuk onu bıle bılmıyor. Yonetıcı yokmu Burada Su Elamandan Kurtulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 binlerce server var girin oynayın işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hangisi gerçek XaVieR şimdi anlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaVieRbb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?40,2912308 buraya bakarsan anlarsın :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XaVieRbb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 anti exactcılar ıs basında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hala anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Xavier.bb nickli fake arkadaşa yaptırım uygulayacaktır yetkili arkadaşlar. küfür ederek ip, vs kontrolü için kastırmadığı için teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar