Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 remzi kitapevine gelmis 28ytl orjinal viz in icerenkoy carrefourdaki subesinden aldim bitane daha vardi bu postu aticagimi hesapliyarak arkalara gizledim :3 tek kotu yani 2 ay on planda 3 ay arkada olmak uzere toplam 5 ayin resminde saske nin olmasi ozellikle seneye kasim ayinda zorluk cekicze cunki kasimi saske ayi yapmislar :/(aya baktim seni gordum saskeye baktim ayi gordum) ek ozellik olarak karakterlerin dogumgunleride isaretlenmis resimelr cok kaliteli hele subat ayinda bir sannin resmi var offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İzmirde bir arıyayım belki bulurum.Direk naruto takvimi diye mi sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sorarsan HAAA? derler anca :P takvimelri kurcaliycan ortada duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 28 ytl pahalı sanki Resim koyabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Tamam bende iletişim kitapevine ve d&r ye bakayım,bulurum umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 su anda resim cekme imkanim yok nettede anca on ve arka kapaklari bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 http://www.jbox.com/IMAGE/qs5gi e sendeki eskimtrak be? shippuden daha guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu turkiyede yok disardan son takvim aldigimda agzi yuzune gelmis bir bicimde elime ulasti en onemlisi ise sipuden takvimlerinin hem sayfa sayisi az (daha az resim) hemde gunler cok birbirine bitisik not alicak yer yok benim linkledigim alt kisim resimde goruldugu gibi ay ay ayrilmis durumda cok rahat not alinabiliyor posterden bozma takvim degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Shippuden'in görüntüleri kalite açısından ne kadar daha iyi olsada bana itici geliyor. Öncesi çok daha sevdiriyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben çok beğenmedim kapak resimlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 jbox dan alısveris yapip, turkiye teslim alan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 1 ay önce falan caddedeki remzi kitabevinde vardı. suadiyedeki. 18 mi 28 mi neydi fiyatı. son edit: yenisi de gelir bi ara fln diyoları gelmişmidir bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar