antikor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 taym iz may evritink..kim sölüo bunu yaw
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Söyledim yayında ama bir daha yazarım Ian Brown. Vanille i anarım her çaldığımda.
robinson Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi mikrofonundan yine az geliyor tam dinleyemiyoruz haberin olsun
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evet az gelioo=/ mic. ini bi kontrol et.
teufel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 guzel sarkı guzel yayın ama sesin cok az geliyor
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dregoth dan sonra kimse yayina girmesin, sunucuyu yurtdisina alicam, biri girerse de yayini yarida kesilir.. ben simdi yokum siz devam edin, ara ara bakarim yayin bitmis mi diye..
robinson Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Apache çok güzel gidiyor yayın, bilsem evde parti verir süper dj getirttim derdim :)
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sunucunun yurtdışına alınmasının getirisi ne olacak kısa bir bilgi vermen mümkün mü nedanko ? (evet cahilim biraz dolayısiyle sorumda da ciddiyim olabildikçe)
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bir ara çaldığın parçaların gruplarını özelden mesaj falan atarsan sevinirim :) Güzelmiş... - Rex The Dog varsa makbule geçer
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Trentemoller - What Else Is There calsana bi zahmet sana, ubuntu'dayim dinleyemiyorum hicbisey ne guzel geldi radyo :D
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 what else is there in trentemöller remixi aslinda o degil mi KRO!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Heralde canim, Royksopp'a sen giderken ben geliyodum. Al radyoyu bozdun
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Oha banner la beraber intahar etti. Hiç acımadı valla =)
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nedanko isin bittiginde mesaj atarsan bana msnden skype'a konuk edeyim seni yeni sistem hakkinda sorulari alalim sdfsdf
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ben girsem bi yarım saat bi saat, sonra yapsanız skype muhabbetini?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hazır radyo offken buradan sorayım: Şu anda shoutcast input barında yayını şu şekilde yapıyorum: Müzik yayını input: winamp mikrofonla konuşma: soundcard input - line input benim istediğim ise, hem müzik yayınını, hem de mikrofon işini line inputtan yapmak. ama öyle yaptığım zaman mikrofonda sorun olmamasına rağmen müzik sesi çok çok az geliyor. bir sürü ayarla oynadım ama beceremedim, bunu bu şekilde yapanlar varsa doğru ayarları anlatabilirler mi bir zahmet. ya da alternatifi falan var mıdır bu olayın, help
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mikrofon line inputa takilmaz oncelikle, line inputa takilacak seyler diger elektronik cihazlar, mp3 player vs. gibi. bunun sebebi mikrofonlarin calisma prensibiyle alakali, mikrofonu line'a takarsan verim alamazsin. ikincisi hep soundcard secili olmali orda, ses kartindan recording options'i stereo mix ya da what you hear opsiyonuna falan getireceksin. mikrofon acildiginda ordaki ayarlari tek hamlede recording options mixerine aktariyor program, tek fark o. elinle acip kapa gene ayni sey.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ya olm söyleme şunları millete sdf
Öne çıkan mesajlar