Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tesekkur ediyorum delacim.

burdan butun paticik camiasina sesleniyorum.
ben sizleri bi aile bildim, cok sevdim

ben artik gidiyorum
kendinize iyi bakin
cok şey paylastik, cok güldük.
cya.
Mesaj tarihi:
ask acisi cekenler icin bir stres test olacak intahar 101 dersiyle basladik su kusaga, sonrasinda intahar etmeyenler icin hayat sevincini geri kazandiracak parcalar da calacagim. survival of the fittest yani.
Mesaj tarihi:
said:

İNTİHARA YÖNLENDİRME

Madde 84 - (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Metinden çıkartılan cümle: 29/06/2005-5377 S.K./10.mad)
(4) İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar.
Mesaj tarihi:
dela t harfi bozulanlar icinde bi sarki gir allasen.. moralim cok bozuk.. hic bisi yapamiyorum c/p yapmaktan..

Buradan t harfime seslenmek istiyorum.. Seni cok ozledim, degerini hic bilememisim, ne kadar ozelmissin. Ustune ne shortcular yapmislar da farketmemisim bu kadar ozel oldugunun.. :(

Bak mesela R harfi oyle mi? En azindan o bozuk olsa , peltegim, boyleyim, boyle alisim diyebilirdim insanlara, ama simdi ne diyecegim.. bilmiyorum..

bir tek dilegim var, sana yalvarsam bile, kanatlarina kapanip aglasam bile, lutfen geri don, cok istiyorum... :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...