Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
babanın teknolojik olması iyi bişey değil aslında çünkü eğer comodore 64 den başladıysanız teknolojiye, ilerleyen vakitlerde almıcam artık yeter ulan a dönüyor mevzu :P

oo amiga 500 ya, final fight gibi bir oyunda 2 adam dövdükten sonra disket değiştirmek vardı ya :)
Mesaj tarihi:
abi onun zamanında oyunda aynı mekanda dönerdim sırf loading gelmesin diye. :D loading geliyor 30 dk bekliyon dolmasını ama oyun 10 dk sürüyor :) açtıkdan 1 saat sonra oyuna başlaya biliyorsun :)
Mesaj tarihi:
explain this diye bi video vardı, adam fotokopi makinasında kıçını çekicek, ama biraz büyük bir kütle, makinanın camı kırılıp içine düşüyo sonra kalıyo öle çıkamıo bitiyo video, işyerinin kamerası çekmiş, aklıma geldi :D
Mesaj tarihi:
benim annem daha büyük hareketler yapıo
- benim internetim kesildi, SEN yaptın dimi, ne istiyosun benden, bıdı bıdı bıdı,
bi kere şey demişti, mailime girip işte şu maili okusana falan dedi, sonra hallettim, birşeyleri başaramamış, sonra kadın 5 kere mailimden çık diye dar yaptı bana. bide paranoyak yani, oraya buraya yorum yazıp beni arayıp
-BENİ BULAMAZLAR DİMİ

anne bu vesileyle sana ve tüm sevdiklerime selam sölüyorum.
Mesaj tarihi:
isim vermicem bi arkadaşımın bundan yıllar önce kablonet almak istediği dönemde başına gelen birşey vardı.

bu işte darlıo babasını kablonet diye, sonra o akşam sanırm, babası odaya geliyo, buda uo oynuyo, spellbookun üstündeki şeytan yıldızını görüp,
-git satanist arkadaların alsın sana kablonuda netinide diye kapıyı vurup çıkmış.

hakkaten ertelendi adamın kablonet alması :D
Mesaj tarihi:
Sakın sigarayı bir anda bırakmayın tehlikedir hatta doktorlar bile buna karşıdır.Bir anda bırakıldığı taktirde kalp krizi geçirme ihtimalin ortaya çıkıyor zaman içersinde azaltarak bırakılması tavsiye edilir.

Bende yok öle bir his napayım :)
Mesaj tarihi:
yayının genel olarak çok net buldum, yani fadeler falan güzel, bide konu ayarlasan önceden birkaç hazırlık olsa listener rekoru kırarsın diyorum, gazı veriyorum ve iyi yayınlar diliyip ortamdan çıkıyorum.
Mesaj tarihi:
bence hiç bi konu belirlemeyin aksi taktirde konularla ilgili şeyer ayarlama felan derken kasılmaya sebeb olabilir en güzel normalde hangi muhabbet ediyosanız onu aktarın daha güzel ve rahat yani doğal ;)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...