dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ve dori sevgilerle yavas yavas sona gelirken. tenk yu beybe ;)
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 banner kafayi yedi ben Elysian Fields - Jack in the Box caliyorum Patsy Cline-Loretta Lynn - Daddy's Hands yaziyor bozdum!! =( dyna gelmeden kacmali mi nedir
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 domla devam ediyor yayın dinleyen herkese tesekkurler once costuk sonra durulduk cocuklugumuza donduk lisede ne kadar salak oldugumuzu hatirladik ben arada sarki gonderdim birilerine (huuuv) mutluyuz holey teletabiiz down with the sickness purepwnage olur simdi onu calmiyim slayerdan yirttim bundan kacamayabilirim ama cidden aklimdaydi unutmadim neyse hadi babay
la poupée Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 anathemada çalsak arada radyoda:S
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 YAYINI ÇALIP KENDİ SİTEMDE YAYINLIYORUM AHAHAHHAHAHAHAH http://yayin.yapiyoruz.com/ *EVIL GRIN GOES HERE* ...çok sıkıldım aga ya
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hacım ya müziği kısı nsesini açalım, yada mikrofona daha yapışın daha net duyalım çok arada kaldı tamam şuan net duyuyom, amaç sizi duymak
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tamam be yeni girdim radyoda. Dom ben de kaan :P
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ortamı yumusatmak lazım bi Muse - unintended iyi giderdi bence.
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Siyaset neden yasak ben size söyleyeyim; bazıları siyaset gibi konularda aşırılaşıyor. Moderasyon da uğraşmak istemiyor. Evet aynen böyle ki uğraşmak istemiyor. Onun yerine bu tutum sergileyenlerin siyaset ve din konuşulan bölümlerden uzaklaştırılmaları fikrini söylemiştim ki bunun için de yeni sistem denildi ve unutuldu. Sonuç şu ki Moderasyon'un işine gelmiyor uğraşmak, oh yasakla bitsin.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 açıkçası moderasyonun kolaya kaçması değil, tamamen sıkıntı. bu tip konular hassas noktalara bağlanabileceği için, böyle internet üzerinden konuşmayı bırak, normal hayatımda bile çok yakın olmadığım insanlarla konuşmam bu tip konuları. bence bu haliyle güzel.
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 forumun amacı tartışmak abi, zaten herkes kahvelerde, sokaklarda, televizyonlarda konuşuyor havadan sudan. biz başka ülkede yaşamıyoruz, bu ülkede yaşıyoruz. tartışmayıp da ne yapıcaz? bu forum bu konu için değildir tamam ama gerçeklerden nereye kadar kaçıcaz merak ediyorum
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 E güzel güzel tartışırken laf söylenmedi ki zaten. Millet birbirinin annesine küfretmeye ne bileyim saçını çekmeye başlayınca yasaklandı.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tamam da benimmle aynı seviyede(aynı fikir değil tabiki,bilgi birikimi en azından) olmayan insanlarla ben siyaset tartışmak isstemiyorum. çünkü olayın alakasız noktalarından alakasız şeyler taşıyıp sorabiliyorlar.. belirli şeyleri tartışmak için belirli bilgi birikimleri gerekir. burda kimin ne olduğu belli değil. boşa sinir bozmaktan başka bir işe yaramaz bence.
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 @ekmek Ya bunu yapanlar giremesin siyaset konuşulan bölüme o zaman ya. Niye kurunun yanında yaş da yanıyor ya ? Niye abi ?
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 +5 -5 dediğin bu yaş evresi için o kadar kopuk ki, tam ergenliğin damarındaki insanlarla burda oturup saatlerce konuştuğumuzu biliyorum. bu forumun temelleri oyun olduğu için, yaş ortalaması da o kadar güzel değil aslında.
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oha artık. niye asimile etme amaçlı tartışıyorsun abi, onun adı tartışma değil, BRAIN POSSESING! Bayanın dediği türden bahsediyorum ben, onun adı tartışma. Bu asimilite etme amaçlı arkadaş önce tartışmayı öğrenmeli ne yazık ki abi postun tamamını okuyun ya öf,gazeteci gibi bi yerden cümle çekiyorsunuz
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Bir kere bir "bağyan"a "kadın" diye refere etmiştim, kendisi "Kadın değilim ben, kızım" demişti. True Story.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 (bkz: kadın demekten çekinip bayan demek)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 öfff acayip baydı muhabbet valla,bu arada kim bunlar :) aha okuyolarmis lan:P,şey yannış post oldu abey ve apla sorry :P
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hayvan gibi bir bilgisayar şirketi kurarım. yazılım şirketi esas haayalim, kendim de yazılımcıyım, burdan ilerlemek istiyorum, sermayeyi de büyük kullanarak, aklımdaki projeleri kafama göre hayata geçirmek istiyorum.
Öne çıkan mesajlar