Dynun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2 hafta öncenin pengueni bu ya? değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 :D hadi bunu tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben anaokulundaki kızların listesini yaptım ama kreşdekilere kasıyorum hala bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Aehaehaeh ehaehaehea sen onları bulma bırak onlar seni bulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bulunmayacak gibiler mi yahu? bırak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ben de buldum. Hem de iki aşkımı birden buldum ilkokuldan. MSN de üçlü chat yapıyoruz. Çok zevkli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 O.o 3some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benimkilerin çoğuda facebook ortamlarına girmemiş, çok merak ettiklerim var ama nafile peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Valla bu facebooku kapatmak gerek özel diye bişi kalmadı :P Kaçamıyoruz artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 olayı değişik bir yöne taşıyıp diyorum ki, feysbukta platonik arkadaşımı buldum. tanrı gibi çocuk meğer hiç fotojenik değilmiş. yirim, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben bir girip, arama yapsam kimbilir kimler çıkacakta üyeliğimi açtığım günde kapattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 İlkokulda tasolarımı çalan veleti arıyorum feysbukta bylamıyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ahaha dedin de aklıma geldi, arkadaşın birisi, taa çocukken suluğunu çalan arkadaştan suluğunu istemiş facebookta bulunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben ilkokul aşkımı bulamadım, google'dan ismini arattım nerde okuduğunu buldum. O okulun grubuna girip bi hatunu bulup "tanıyo musun?" diye sordum. "evet" dedi. Coştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 İster tabi abii..Ben o pikaçulu falan tasolaımı istiyorum vallahi olay cıkarırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar