THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yaw ne guzel aksiyon yapioduk simdi comunda durumu iyi bi siz yoksunuz. gelin 3 faction birbirimize girelim:P
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 buralardayız aslında da, ufak kesintiler oldu =P ben bir topic açıp şerrefsizlik yaptım diyecektim aslında, isabet oldu sorduğun şimdi şöyle ki, nüfusun artmasını beklerken kasoumi ile gaza geldik, gittik dunemaulda birer blood elf mage açtık, onları kasıyoruz =P uoya muhabbet için girmek niyetindeyiz ancak düzenli girmiyoruz o yüzden, olayın aslı budur küfürlere açığım ehü
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de jeanne darc olarak 3 lü 4 lü sıkıştırmalardan bıktığım için ara verdim biraz server canlanırsa gelirim...
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 anam satışlara gel. com dirildi ortalikta gezior biz zati vaiz tek eksik sizdiniz sizde yari yolda biraktiniz serveri... peeh bosuna shadowlordsa deilmissiniz bizde samurai dir onurludur sonuna kadar gider diyoduk.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ARKADAŞIM BENİM ÖYLE ÇİN İŞİ JAPON İŞİ ŞEYLERLE İŞİM OLMAZ BEN NECRO ARCHER IM ÖLÜM BÜYÜLERİYLE UĞRAŞIYORUM. bu arada günlerden bir gün girdiğimde 5 online dan fazla görürsem devam ederim...
Dela Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben 3 accountla girebiliyorum 6 da sen olursun =(
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Turnuvaya katılın en azından 15 gunde bır turnuva yapılacak
Öne çıkan mesajlar