THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yaw ne guzel aksiyon yapioduk simdi comunda durumu iyi bi siz yoksunuz. gelin 3 faction birbirimize girelim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 buralardayız aslında da, ufak kesintiler oldu =P ben bir topic açıp şerrefsizlik yaptım diyecektim aslında, isabet oldu sorduğun şimdi şöyle ki, nüfusun artmasını beklerken kasoumi ile gaza geldik, gittik dunemaulda birer blood elf mage açtık, onları kasıyoruz =P uoya muhabbet için girmek niyetindeyiz ancak düzenli girmiyoruz o yüzden, olayın aslı budur küfürlere açığım ehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de jeanne darc olarak 3 lü 4 lü sıkıştırmalardan bıktığım için ara verdim biraz server canlanırsa gelirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 anam satışlara gel. com dirildi ortalikta gezior biz zati vaiz tek eksik sizdiniz sizde yari yolda biraktiniz serveri... peeh bosuna shadowlordsa deilmissiniz bizde samurai dir onurludur sonuna kadar gider diyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ARKADAŞIM BENİM ÖYLE ÇİN İŞİ JAPON İŞİ ŞEYLERLE İŞİM OLMAZ BEN NECRO ARCHER IM ÖLÜM BÜYÜLERİYLE UĞRAŞIYORUM. bu arada günlerden bir gün girdiğimde 5 online dan fazla görürsem devam ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben 3 accountla girebiliyorum 6 da sen olursun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayıp ettin nefr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Turnuvaya katılın en azından 15 gunde bır turnuva yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar