LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 elo, bir cd-writer'in portledigini nasil anlayabilirim? LG 52x gibi bir şey sanırım cd writer'in markası. uzun süredir cd yazma işlemi yapmıyordum ve en son yaptıklarımda da, (son 1 sene içinde) genelde pörtleme oluyordu. diamond marka boş cdler var elimde. kullandığım program nero express, onda olmayınca xp'nin kendi yazma hedesini de kullandım, o da sonuçsuz kaldı. genelde hem nero hem de xp'nin kendi hedesi sonuna kadar getiriyor yazma işlemini ama sonlarda bir hata oluştu diyor ve kendini gerçekleştirmeyi reddediyor. 1 saat içinde 4 cd harcadım ühüh. problemin cd-writer dışında bir kaynağı olabilir mi? varsa nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yazıcı gözler toz kapmış olabilir belki. açıp temizle o gözleri pamukumsu bişeyle ama alkol falan dökme, sadece sil. ondan kaynaklanabilir. benim başıma laptopta gelmişti böyle bişeler, meğersem gözler tozlanmış ondan oluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 göz dediğin şeyler neresinde tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 cd writeri çıkarıp sökmen lazım. içinde, zaten açınca görürsün. mavi renkli boncuk gibi bişe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ashamploo dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar