SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gülmeyi unuttum ağlamayla barıstım eskiden mutluydum göz yasına karıstım biz deil ikimizi ayıranlar utansın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 senin gibi deli cocuga deli sevdalar yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sevdim ben bir kızı Ne öss kaldı ne derslerde başarı Forsaken tribine bağladım. Gözlerime bakınca anlar sandım. Şimdi o bir yazılım mühendisi. Elinde başka erkek elleri. Yüzünde hala o tatlı gülümsemesi. Hiç sevmedim ben bu işi. Her aşkın end game i neden böyle büzmeli.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar