kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Merhabalar, soyle bi oyun ariyorum , araba yarisi , arabanin yarista benzini bitecek ,hasar alip yolda kalacak veya performansini etikileyecek, parasiz kalip yeni arabalari alamayacan :D NFS5 de vardi hasarli arabalari satin alip tamir ettirip satarak para kazaniyordun , ve GTA daki gibi biraz freestyle takilabilme olsun diyorum Boyle bi araba yarisi yapilmismidir acaba tarihte ? :D cok mu hayal kuruyorum :D tskler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 böyle bişey diil tam olarak ama flatout 2 güzel.. aldığın hasarlar sonucu arabayı süremiyosun, sağa sola yatıyo..hasar arttıkça yarışın sonuna ulaşamıyosun vs vs. para(ya da puandı) kazanamadıkça daha ileri model arabaları alamıyosun elindekinin parçalarını geliştiremiyosun vs vs vs.. dene bence, çok eğlenceli bi oyun, hele o arenalara 8 araba koyup "dağıtın lan biribirinizi" modu über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 live for speed diyorum. 120 kusur mb oyun, demo racer olarak 1 car park bide pist ve 3-4 araba olmasi lazim. sure kisitlamasi yok, multi veya single oynayabilirsin. lfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 FromTheHell said: böyle bişey diil tam olarak ama flatout 2 güzel.. +1. ayrıca müzikleri de şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tm diye damlayacaktım hemen ama sen pitstop benzin hasar vs. istiyosun sanırım. F1 09-02 var mesela similasyon mis gibi :p Yakında bir tanıdık bizim site aracılığıyla turnuva düzenliyecek ufaktan, reklam olsun bari. Bir de son aylarda çıkan yeni bir oyun var, BMW Challenge diye.. O da ciddi bir simülasyon. gerçi bunlar senin istediklerine uymuyor hmm. TDU (test driver unlimited)uyabilir belki ama bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Adam tamamiyle Midnight Club'ı anlatmış be aheha. Midnight Club : LA çıkacak tam sana göre beklerkende eski Midnight serilerini oynayabilirsin. Yanlış olmasın yapımcı Rockstar games; yani buda demek oluyor ki GTA tecrübesini bu tip oyuna yansıtıp tamda senin istediğin gibi birşey çıkıyor ortaya valla bak denedim güzel bir oyun. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tskler arkadaslar tavsiye ettiginiz oyunlari arastiriyorum, hadi hayirlisi bakalim :D tavsiyelere devam :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yeni NFS var, Pro Street. Onda da hasar var hayvani derecede. Aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Pro Street Sitede 31 October yazıyordu şimdi 17 November diyor. Videolarda 07 November diyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gerçekçi demiş olsa idin CMR Dirt derdim (tabii ağır bi direksiyon set ile) göz yaşları ile oynadım arkadaşta.. direksiyondan zor ayrıldım. o derece güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 DeBuffAndHeal said: Pro Street Sitede 31 October yazıyordu şimdi 17 November diyor. Videolarda 07 November diyor. :/ ahuauhahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Flatout 2 güzeldir, biraz farklı ama çok eğlendiren bir oyun, bir sürü değişik mod var sürücüyü en uzağa fırlatma, sürücüyü suda sektirme gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Driver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 flatout2 demişken, bir ara vuruşma düzenleyelim çok zevkli oluyor geçen yaz yapıyorduk arkadaşlarla 8 kişi birden meydanda >:D< hamachi ile gayet basit buluşabiliyosunuz. Saf eğlencedir ya flatout multi vuruşma şeysi, derby modu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Midnight Club PC ye cikacak mii? o0 @kopek, nerelerdesin? dondun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar