-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bnm hatırladıgım; gsnin bir championlarligi maçı sornası stadtan canlı baglantı yapılıo, staddaki spiker bi heyecan bi gaz şöle oldu böle oldu derken ses kesilio bi anda, adam da farkedio ve şanstır ses tam o anda geldi; "Sizin yapcaınız işi s.keyim mehmet" (isim doğaçlamadır) tvde iziodum, oldu ve direk reklam[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 M.Ali olayı şöyle olmuştu kadın çok lazım çocuğuma vereceem gibi baya bir dilendi daha sonra ne oldu birşey oldu m.ali studyoda değildi içerdeydi üstnün değiştiriyrodu galiba mikrofon açık kalmış tam olarak "oğluna vrecekmiş,s.kerim oğlunu" demişti.sonra reklam tabi.tekrar çıktı.telsiz karıştı biri canlı yayına bağlanıp küfretti,biz de bunu protesto için bitiriyoruz yayını demişti.ama ses m.ali'nin di açıkça :) cem yılmazın esprileri vardır bu konuda hatta :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Tam hatırlamıyorum da, bu tarz bir şeydi. Turgay Şeren maç yorumluyor, 2. yarı başlayacak. -Ben böyle hakemin ebesinin *mını s*keyim. Güntekin Onay: -Eeem, öhöm, Turgay Abi, şey, yayındayız. Turgay Şeren: -hadi be? hass*ktirr!![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hehe ikinci kısmı süper battı balık yan gider demiş abimiz patlatmış has...ı[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 şunuda anlatayım. said: Ra_d, 08 September 2003 13:28 tarihinde demişim ki: olm ben müptelasıydım onun.gülmeten altıma ediyodum çoğu programda. ahmet çakarın erman'la atışmasınan sonra cevap verdiği program şöle. erman gazetesindeki yazsında " ahmet çakar! maç yorumlamak evden,karının kızının dizlerinin dibinde,televizyondan maçı izlemekle olmaz.gitmek gerek." demiş. ahmet çakar cevap veriyo. "beni her türlü eleştirebilirler.ama aliemi işin içine katarlarsa katanında kattıranlarında dilini kökünden keserim." turgay sanki şimdi kesecekmiş gibi lafa giriyor. "aman ahmet yapma!" burada ben düşüyorum zaten. ama bombalar bitmiyor. ahmet hışımla atılıyor. "keseeeeerriiiiiim! gerekirse başka şeyinide keserim."[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. bu arada şansal erman olayınıda düzeltelim. ortega fenerbahçeyi iyice karıştırmaya başlamış,bi maçta ceyhun'u sahanın ortasında resmen azarlamıştı.bu maçtan sonra erman ve şansal pozisyonları değerlendirirken erman bu olay özellikle uğurdan istiyor.sonraki konuşmalar şöle: erman: şimdi şansal fenerbahçede üç grup var.biri ümit özat'ın grubu,biri lorant'ın grubu, biride tek başına ortega.şimdi arjantinin yıldızı ,8 milyon dolar falan ,ama şimdi ortegada padişahın sol da.. şansal: aman hocam yapmaaaa...[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bide şu acun firarda da bi bölümde bizim acun kızın birine bizim kameramanı tarif ederken aynen şöle dio "He is very nice guy and clean-heart..." alt yazıda da aynen O hoş bir çocuk ve temiz kalpli die bir yazı geçio :D[hline]Ya hocam yaktır şuna bi malbora... Akciğer (Beyin'e) XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bide turgay şere nin reklamdan çıkar çıkmaz gayet yüksek perdeden geğirişi var bütün tipler allak bullak olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 o padişahın sol olayını biri annatırmı bana pm de faln çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mehmer Ali Erbilin dahiyane yarışma programında telefon bağlantısıyla yarışmaya bağlanan bir bayan arasındaki diyalog şöyle gelişir mae-nerden arıyorsunuz? kadın-iş yerimden mae-ne iş yapıyorsunuz? kadın-ev hanımıyım mae-aa ev hanımımısınız ne iş yapıyorsunuz peki? kadın -şuanda söylemek istemiyorum mae-......şey sorumuz şöyle[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 esra ceyhan in meshur programi a dan z ye konuk gulben ergen gulben ergen- vermeden almak sadece allaha mahsusdur esra ceyhan- senin ne kadar VERICI oldugunu ben biliyorum ama burada soylemeye gerek yok baska bir program muazzes ersoy TELEFONDA muazzes ersoy - bugun cok guzelsiniz esra ceyhan - tesekkur ederim, sizde bugun cok guzelsiniz[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 başka varsa bildiğiniz yollayın beyler :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 trt de vakti zamanında hava durumunu sunan Ali Esin'in son sunumu şu talihsiz cümle yüzünden olmuştur.. "hava bu gece çok soğuk ama hepinize donsuz geceler diliyorum" bi daha ekranda göremedik kendisini ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ehehhehe bu da iiymiş :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Wendigo, 13 January 2004 22:37 tarihinde demiş ki: trt de vakti zamanında hava durumunu sunan Ali Esin'in son sunumu şu talihsiz cümle yüzünden olmuştur.. "hava bu gece çok soğuk ama hepinize donsuz geceler diliyorum" bi daha ekranda göremedik kendisini ;) lol görevden alınmış :)[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: XaeroFarb, 11 November 2003 23:55 tarihinde demiş ki: --Hugo ya bi çocuk bağlanıyo.Oynuyo oyunu.Pek başarılı olamıyo.Sonra çocuk sinirleniyo...Doğu şivesi ile. -Hugonun *mına goyum -Ama ben tolga abin? -tolga abinin de *mına goyum (Bu küfür katalı olabilir ama olay bööle.) Not : Bir forumdan alıntıdır böle olaylar oldumu olmadımı bilmiyorum...[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght eheah burda parçalandım bittim eheahe[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 --Bir kanala İ. Melih Gökçek konuk olmuş.İşte halktan kişiler arayıp sorunlarını söylüyor falan.Kadının biri bağlanıyo. ..... Sunucu: Mesleğiniz nedir? Kadın: Açıklamak istemiyorum. S: Ama öğrenmek zorundayız. K: Ben hayat kadınıyım.Benim melih beye bi sorum olacaktı... S: Tabi buyrun K: Melih bey;Bizim keranedeki 100 *rospu senin gibi 1 tane *rospu çocuğu doğuramadık. bunu ilk okuduumda daalmıştım yine daaldım ahauhau[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Alın sizelere bomba:! bir canlı radyo programı.Programın konusu Başınızdan geçen olaylar!.Genç bayan sırayla insanlara telefonla bağlanıp olayları dinlior.Bir gençte bi şaka yapıcak.genç açıo telefonu başlio: genç: iyi gunler efendim benimde başımdan bir olay geçti anlatabilirmiyim? radyo: tabi efendim buyrun dinlioruz! genç : " efenim birgun arkadaşımla taksimdeyiz.karşıdan karşıya geçiçez.yanımızdada bir yaşlı nine var.Elindede siyah bir torba.Ama karşıdan karşıya geçemior.Bizde yardım edelim dedik.Tam karşıdan karşıya geçiçez(heyecanlanıo) Birden torbadana Baş düştü!" hemen meraklı Bayan soruo: " annamadım Ne başı?" genç emeline ulaşıo ve: Yar....amın Başı! ve hemen gulup kapatıo! canlı yayında dumur oluo bayan ve hemen reklam alıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ahmet Çakar'a Oğuz Çetin'i çok sever ve sevgisinden telegolde bunları söyler; Oğuz'un kişiliğine lafım yok ama şerefsiz,ahlaksız,ikiyüzlü,terbiyesiz ama bakın kişiliğine lafım yok :) ben kopmuştum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar