Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 --Telegolde Ziya Şengül ile Turgay şeren arasında geçen muhabbet: Z: Beşiktaş bu sene 20 milyon dolar transfer yaptı T: Yok Ziya sen de Ebenin *mı --Kral tv vj'i her arayana "benimle evlenecek olsan ne kadar başlık parası verirsin?" diye soruyo.Biri arıyo 5 milyar.Biri arıyo 2 milyar...Biri arıyo.... -150 milyon veririm. -Niye 150 milyon? -Şimdi seni tartsak 50 kilo falansındır,Kaşarın da kilosu 3 milyon desek... --Hugo ya bi çocuk bağlanıyo.Oynuyo oyunu.Pek başarılı olamıyo.Sonra çocuk sinirleniyo...Doğu şivesi ile. -Hugonun *mına goyum -Ama ben tolga abin? -tolga abinin de *mına goyum (Bu küfür katalı olabilir ama olay bööle.) --Yine hugo efsanesi.Bi çocuk bağlanıyo.İşte oyuna başlıyolar.Hugo gidiyo gidiyo çocuk hiçbişeye basmıyo.İşte tolga orda 8 e basıcan diyo.Çocuk tamam diyo.Bidaha başlıyo hugo yine aynen duvara geçiriyo.Çocuk yaa ben bastım tolga abi diyo.Sonra yine oyun başlıyo.Yine çocuk hiçbişeye basmıyo.Tolga diyo.. -Niye hiçbir tuşa basmıyosun? -Yaa tolga abi ben bastıkça kanal değişiyo --Bir kanala İ. Melih Gökçek konuk olmuş.İşte halktan kişiler arayıp sorunlarını söylüyor falan.Kadının biri bağlanıyo. ..... Sunucu: Mesleğiniz nedir? Kadın: Açıklamak istemiyorum. S: Ama öğrenmek zorundayız. K: Ben hayat kadınıyım.Benim melih beye bi sorum olacaktı... S: Tabi buyrun K: Melih bey;Bizim keranedeki 100 *rospu senin gibi 1 tane *rospu çocuğu doğuramadık. Not : Bir forumdan alıntıdır böle olaylar oldumu olmadımı bilmiyorum...[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Altınada bunu ekleyelim gitsin Büyük şirketlerden birinin patronunun, bilgisayar sistemleriyle ilgili >önemli bir ârızanın âcilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden >birinin evine telefon etmesi gerekir. Adamın evine telefon eder ve karşı >taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der. Bu kadar önemli bir konuyu >bir çocukla konuşmak istemeyen patron sorar >"Baban evde mi?" Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet" >Patron sorar "Onunla konuşabilir miyim?" Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır" >Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?" Çocuk fısıldayarak "Evet" >Patron, "Peki onunla konuşabilir miyim?" Çocuk yine fısıldayarak "Hayır" >Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar, "Orada başka kimse var mı?" >"Evet" der çocuk fısıldayarak, "Bir polis memuru var" Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen >adam sorar "Memur beyle konuşabilir miyim?" "Hayır" der ufaklık, "şu anda meşgul" >İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?" Çocuk fısıldayarak cevaplar: "Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor" >Meraklanan ve endişelenen patron, telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar ve "Bu ses de ne?" diye sorar. "Bir helikopter" der çocuk, hâlâ fısıldayarak. >Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar Cocuk hâlâ fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi" >Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyi de, >neyi arıyorlar?" >Küçük çocuk hâlâ fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beni"[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 diğerleri süper(özellikle sonuncusuna çok güldüm)'de birinci için olayın doğrusu altta. said: Ra_d, 08 September 2003 12:07 tarihinde demiş ki: abi ali sami alkış turgay şeren ikilisini istiyorum ben ya.eskiden cidden kaçırmıyodum bunları. bi seferinde galatasaray bi takıma baya zor bi gol attı. işte önce ümit karan vurdu,kaleci kurtardı,fleurqin vurdu direk sonra bi savunma oyuncusuna çarptı,sonra sergen vurdu gol oldu. maç sonrasında telegol'de ali sami alkış yorum yapıyo. A.S. Alkış: (bilmiş tavırla) valla galatasarayın attığı gol çok kolay bi goldü.orada ben olsam ben atardım yani turgay şeren: (keskin) Yok ebenin .mı ali sami. programı kesip reklam girdiler.ben o sırada yerde yatıyodum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Ra_d ,master of telegol.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim [Bu mesaj Ra_d tarafından 12 November 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 :D :D Abi bu turgay şeren harbiden öle bunu bende hatırladım cidden muhahaha hala aklıma gelio hala gülmekteyim. Hatta reklamlardan sonra hepsinin suratında gülmekten midir nedir bi tuhaflık vardı muhahahah turgay şerende olmasa ne olcak bizim halimiz be... :D[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bide aklıma gelen bişey daha var erman hocadan bir alıntı steviç yedek kulubesinde bacak bacak üstüne atmış oturmaktadır. erman-bu nasıl futbolcu ya sanki sadrazamın sol ... (devamını getiremeden) şansal - hop hoca hop[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 turgay ali sami diyalogları Ali Sami: lucescu defansa tugay abiyi bile koyar oynatır Turgay: mına koyim iki dakka abartma ali sami...[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... [edit: Sergenin uyarısınca değiştirilmiştir] [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 12 November 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 turgay olayı oyle degil ali sami lucescu defansa tugay abiyi bile koyar oynatır dedi o da yok ebenin ali sami dedi.. hugoda kufur olayıda dogrudur.. [Bu mesaj Sergen tarafından 12 November 2003 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Anasının herekesi sende bunu dememiştim baba :D Abartma sene yaşlı başlı adam günahını almayalım ama erman toroğlu çok yapıo bunu hele örneklemelerinde bazen yanlış hatırlamıyorsam bi kadını 1 kere şe yaparsın 13 kere şe yapmaya gerek yok gibide bişiler sölemişti.. :)[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: XaeroFarb, 11 November 2003 23:55 tarihinde demiş ki: --Hugo ya bi çocuk bağlanıyo.Oynuyo oyunu.Pek başarılı olamıyo.Sonra çocuk sinirleniyo...Doğu şivesi ile. -Hugonun *mına goyum -Ama ben tolga abin? -tolga abinin de *mına goyum (Bu küfür katalı olabilir ama olay bööle.) olay canli olarak gozumun onunde lisede okuldan donuste bisiyler yiyip tvye bakarken aksamustu gerceklesmistir. aynen boyledir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bikac saat once showtvde serdar ortac vardi bi müzik yarismasi sunuyo ya iste spiker bayanda seni test ediyim dedi ortaca..bi kac kelime sordu ortac o kkelimelerden parca okudu ..arada bi kelime sordu ortacin cvp -aha simdi z.ctik.... arada kaynadi sonra hemen o an aklina baska bi parca geldi devam etti hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: XaeroFarb, 11 November 2003 23:55 tarihinde demiş ki: --Kral tv vj'i her arayana "benimle evlenecek olsan ne kadar başlık parası verirsin?" diye soruyo.Biri arıyo 5 milyar.Biri arıyo 2 milyar...Biri arıyo.... -150 milyon veririm. -Niye 150 milyon? -Şimdi seni tartsak 50 kilo falansındır,Kaşarın da kilosu 3 milyon desek... bu benim bildiğim böyle değil deniz akkaya radyo programına katılıyor soruyorlar adamın teki 5 milyon mu ne diyor niye diyorlar eski kaşarın fiyatı o kadar olur da ondan diyor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 erman toroglu'nun olayini hatirladim, sansal araya sufer girmisti :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 lol yerlere yattıp süpermiş hepsi daha varsa yazın lütfen[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 1. hugo olayını bende hatırlıyorum.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Harbi ya manyak olaylar bundan sonra telegol izlemeye başlıyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Predator-, 12 November 2003 18:26 tarihinde demiş ki: lol yerlere yattım süpermiş hepsi daha varsa yazın lütfen[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır [hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ahaha bi kere de çarkıfelekte kadının biri çocuğum var işte hasta para lazım faln didodu hostese mehmet alinin sesi lan bn senin de çocuğunun da .mna koyum faln demişti ertesi gün gaztelerde çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 HAHHAEHAEUHAEHUHUAE[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Güzelmiş :D[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: blademaster, 12 November 2003 18:35 tarihinde demiş ki: ahaha bi kere de çarkıfelekte kadının biri çocuğum var işte hasta para lazım faln didodu hostese mehmet alinin sesi lan bn senin de çocuğunun da .mna koyum faln demişti ertesi gün gaztelerde çıkmıştı bu olayı aynen yaşadım ve çok komediydi ağızlar açık kalmıştık. Bi de son derece meşhur bi olay: Erman: Şansal şimdi ben senin ananı seviyim desem Şansal: Aman hocam anayı karıştırma gözünü seviyim[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 eehehe süper kim beşyüz milyar isterde kenan ışık bi kere soruyu okuduktan sonra; -e bu sorununda balabala olduğunu bilirsiniz artık demişti:D sonra -galiba cevabı ağzımdan kaçırdım dedi :)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 euhe bana ark anlatmıştı kral Tv de ataberk adlı bir vj : -Evet bugunde bomba gibi bir programa başladık,ha ne telefonmu evet,alo? -o bomba dötünde patlasın (çat diye kesilir ataberk surat manyaktır) birde mehmet ali erbilin bir olayı vardı sanırım...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Çarkıfeleğin o bölümünü hatırlıyorum...Hatta araya direk reklam sokmuşlardı sonrada bir şeyler uydurup programi ortada bitirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bide bu var paticik arşivde :) Tıkla[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? [Bu mesaj amarcord tarafından 12 November 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar