Xavier.bb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 arkadaşlar adamın biri Xavierbb diye pati acc amış. kendisi fakedir. Tahminimce Exact bu, adminlik yetkilerini elinden aldığım için serverdaki uygunsuz davranışlarını şikayet eden oyunculara kinin dökmüş. Ayrıca maelstorm klanında da bunun gibi seviyesizleri temizleme harekatı yakındır. küfürlü konuşma, kendince adam banlama, gereksiz voice flood vs vs gibi çok şikayet geldi. açıkçası üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım çünkü bunları adam gibi adam sanıyordum ama en boktan cs serverlarında bile yok böyle adamlar. Gereken yapılacaktır. Şimdilik iyi geceler.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 adamın fake olduğu dışında hiçbişey anlamadım.iyi geceler.
bkp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Gerçekten bazı maelstrom üyeleri kompleksli adamlar. hele o Exact ve kankaları hepten "lamer ötesi". sürekli voice flood yapıyordu, bi sus dedim, admin çıktı karaktersiz şahsiyet. Kankası da "bizimkilerden biri değilse salla gitsin" dedi ve atıldım. tekrar tekrar girip tekrar atıldım, oynayacak başka yer de yok ki. Adamlar ya sev ya terket mantığıyla server işletiyor.
XaVieRbb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 helal olsun hem benım acc adınla uye ol hemde kafana göre yazı yaz :D yakında banlanırsın merak etme
Öne çıkan mesajlar