nackreint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ve öldüm işte,gidiyorum dedim ve gittim işte. daha ne istiyosun ki istediğini yaptım bile. sen değilmiyin bidaha bakma yüzüme diyen.Elimde değil artık nekadarda istesem. Ve öldüm işte,mezarımda dur ve izle bi sigara daha yak dumanını güllerime üfle. kırmızı gül yakışmaz bana böyle günde,sessizliği dinle gözyaşlarını gizle. Ve öldüm işte,güllerim hafiften karardı,benim sevgim sonsuza kadardı,bi sigara daha yakmak verdiğin en güsel karardı. Ve öldüm işte,burası çok karanlık,aydınlıkta gördüğüm tek şey karanlık.bi sigara daha yakma git ewine artık beni özlemek içn çok gün var elinde. Ve öldüm işte,bidaha yüzüme bakmıyacaksın,eminim o resimlerin hepsini yakıcaksın,Sonunda yanılcaksın,çok gece ağlıyacaksın. ama tek gerçek var;sonunda anlıyacaksın,üzülerek söylüyorum..Ben öldüm işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Etkileyici =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çok inatçı ve mızmız bir çocuk tarafından yazılmış gibi. Yani bunu kötü anlamda söylemedim çok hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yaktın beni beni yakanın adı da gül dönmüyor bana üüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu benim en beğendiğim yazım bi anısı yada bi hikayesi yok ama diğer bir çok insanın hikayesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 basın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar