senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ben ve 2 ark bu hafta sonu kadıköye gelioz kadıköyün istanbulda ve T.C. sınırları içerisinde olduğunu bilmeme rağmen içinde ne var ne yoq hiç bilmiom bir adet orjinal ram alacam (kaçak felam olmıyacak yane) bunu pcgold dan almayı düşünüom birde gamepad ve kulaklık+mikrofon takımı (ikisi bi arada) alacam nereleri tavsiye edersiniz?kaçak programdır vs'dir parçadır nereden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim hatta sevindim :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 senko kadıköye geldigin zmn pepelek camiasi olarka bi yakalarız seni. En azından kendi adıma konusuyorum. Sonra yazıcıoğluna gider ne istersen bakarız....[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 haftasonu prog. olmasa ben gelirdim de... yazıcıoğluyla kadıköy palas :) ı gezdirirseniz ark.a... aradıını bulur sanırım[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Öne çıkan mesajlar