cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 msn'de bi arkadşatan sürekli başkalarına linkler gidiyor otomatik olarak link'e tıklayanın msn patlıyor artık virüsmüdür,trojenmidir bilemiyorum da bunu halletmenin yolu nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hijackthis ile silinebiliyodu sanırsam. nod32 de siliyor. virüs girmiş.çok yaygın bu aralar, lol see this photo falan diyo dosya gonderiyo dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Spybot destroy diye mi ne bir program vardı bende işe yaradı dene istersen. Gugılda çıkıyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yok dosya fln yollamıyo ya da resimli bi link de yollamıyo tıklamayın sakın msn contacts http www trader-course com/emoticon.php?email=*************@hotmail.com yıldızlı yerler benim e-mail adresim böyle bir link yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aman abi linke tıklamayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 link olayını kaldırsan diyorum:P tıklamadım ama biri tıklar boş bulunup=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tmm hallettim noktaları fln kaldırdım haklısın=) böle bi link yolluyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu sorunsal olayı top sakal gibi tarihe karıştı zannediyodum ben lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 top sakalım da var sorun da devam ediyo napçaz horace=) neyse nod32 ile fln yarın denicem halletmeyi,herhangi bi çözüm yolu bulursam yazarım buraya hem öğrenmiş hem bilgilendirmiş olurum bilen varsa da çözümü yazarsa kral olur belirtmeden edemicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bide facebook lu bi hede var şu sıralara profilime bak resim ekledim tarzında mesajalr atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar